Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;

Τρία χρόνια και κάτι, μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΔΝΤ, την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση...

Τρία χρόνια και κάτι, μετά την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας μας...


Τρία χρόνια και κάτι, μετά την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...



...τελικά, τα κατάφεραν: Έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα... 



ΒΙΑΖΟΥΝ κάθε μέρα τα παιδιά σου.
Σήμερα πια, δεν έχουν να φάνε.
Σήμερα πια, δεν έχουν μέλλον.

ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ κάθε μέρα τους γονείς σου.
Σήμερα πια, τους πήραν τις συντάξεις.
Σήμερα πια, τους αφήνουν να σαπίζουν στα νοσοκομεία.

ΠΟΥΛΟΥΝ κάθε μέρα, ότι έχει μείνει από την Πατρίδα.
Σήμερα πια, δεν μας ανήκει τίποτα το ιδιωτικό, ότι και να πιστεύετε.
Σήμερα πια, δεν μας ανήκει τίποτα το δημόσιο, ότι και να πιστεύετε.

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το δικαίωμα στην εργασία.
Σήμερα πια, έχουν αφανίσει ήδη ΟΛΑ τα εργασιακά σου δικαιώματα.
Σήμερα πια, ΔΕΝ υπάρχει εργασία.

Ξέρω, τα ξέρεις. Αλλά ξέρω ότι θα ρωτήσεις και...


ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ;
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ;
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;
ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;

Εάν για καλή σου τύχη, αυτά τα ερωτήματα σε περιτριγυρίζουν σαν φαντάσματα όλη μέρα, καλώς ήρθες στην πραγματικότητα. Έχεις κάνει το πρώτο βήμα, για να βρούμε την λύση! Πράγματι, αυτό είναι το ερώτημα, έτσι δεν είναι; Το πρώτο ερώτημα, για να το πούμε καλύτερα, γιατί μετά από αυτό, έπονται και άλλα...

Είναι φανερό ότι κάτι βρωμάει πολύ άσχημα. "Κάποιοι", παίζουν ένα παιχνίδι που έχει μόνο ένα απώτερο αποτέλεσμα: Ή αυτοί, ή εμείς. Δεν είναι τα ψέματα περί πρωτογενούς πλεονάσματος, που σε ανησυχούν, το ξέρω. Δεν είναι ούτε τα σχολεία, τα νοσοκομεία και το υπόλοιπο κράτος που παραπαίουν, το ξέρω. Και δεν είναι ούτε καν, οι τραγικότατες αυτοκτονίες των συμπολιτών μας, που επέλεξαν να αποδράσουν από την τρομοκρατία των προδοτών. Το ξέρω! Αυτό που σε ανησυχεί ακόμα και εάν δεν το έχεις εκφράσει ακόμα με λόγια, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο.  Αυτό που σε ανησυχεί, είναι ότι πάμε για πλήρη καταστροφή. Τόσο μεγάλη, που μπροστά της, τα υπόλοιπα, δεν αποτελούν παρά έναν προπομπό για το τι μας ετοιμάζουν.

Ας μην κοροϊδευόμαστε πλέον. Δεν θέλουν απλά να πληρώνουμε τους φόρους μας. Εάν τους ήθελαν, θα μας έβαζαν φυσιολογικούς όρους. Θέλουν, να μην μπορούμε να πληρώνουμε τους φόρους μας, αυτό θέλουν! Και όταν θα έρθει αυτή η ώρα και για σένα, εάν δεν έχει ήδη έρθει, τότε θα θελήσουν να στα πάρουν όλα. Όχι μόνο τα δικά σου όμως. Θα θελήσουν να τα πάρουν όλα από όλους που ζουν σε αυτή τη Γη και Πατρίδα! "Και μετά τί;" θα μου πεις. Τι έρχεται μετά δηλαδή, δεν το ξέρεις αυτό ήδη μέσα σου; Μετά έρχεται η ΠΕΙΝΑ και ο ΘΑΝΑΤΟΣ. Ναι, γιατί κάνεις έτσι, κοινή λογική είναι αυτή, μετά έρχεται ο ΘΑΝΑΤΟΣ. Έχουν αφήσει τον κόσμο να κείτεται μέσα στα ίδια του τα περιττώματα, μέσα στα νοσοκομεία! Τέτοιοι άνθρωποι, νομίζεις, ότι εκεί θα σταματήσουν;  Υπολόγισε λοιπόν πολύ σοβαρά, τι έρχεται για σένα, για τα παιδιά σου, για τα παιδιά των παιδιών σου.

Για την έρμη την Πατρίδα, μην ανησυχείς όμως. Δεν θα σε αφορά πλέον, γι αυτό σου λέω μην ανησυχείς γι αυτήν. Θα την πάρουν κάποιοι άλλοι, θα διαμελίσουν το νεκρό σώμα της, και θα μαλώσουν για να δουν στο τέλος, ποιος θα πάρει τα καλύτερα φιλέτα. Αλλά όπως σου είπα, δεν χρειάζεται να ξέρεις αυτές τις λεπτομέρειες. Γιατί εάν συνεχίσουμε με τον τρόπο τον σημερινό, δεν θα είμαστε καν εδώ για να μας αφορά ο επόμενος ιδιοκτήτης της Πατρίδας.

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;

Και τώρα, τώρα που κατάλαβες τι έρχεται, προφανώς θα ρωτήσεις και πάλι: "Τι να κάνω λοιπόν;" Αλλά πριν σου απαντήσω, θα σε ρωτήσω και εγώ:  "Τι θέλεις ακριβώς;" Τι θέλεις λοιπόν; Θέλεις να επιβιώσεις εσύ και η οικογένειά σου μόνο και δεν σε νοιάζει τι θ' απογίνει η Πατρίδα; Λάθος σου, αλλά παρ όλ' αυτά, δικαίωμά σου. Τότε όμως, να ξέρεις ότι έχεις μόνο δύο λύσεις: Κρύψου ή φύγε. Ή αν θες να το κάνεις καλύτερα, κάνε και τα δυό: Φύγε, και κρύψου! Γιατί τα πλοκάμια της διαπλοκής, η χαντζάρα του καθεστώτος, θα σε βρεί, έτσι παράνομος και πεινασμένος "φοροφυγάς" που θα είσαι, και τότε θα σε κάνει να το πληρώσεις. Θα σε κάνει να το πληρώσεις ΠΟΛΥ ακριβά. Καλύτερα λοιπόν, εάν θέλεις να ζήσεις, ξέχνα το οτιδήποτε Ελληνικό, και φύγε.

Αλλά αν μου πεις, ότι θέλεις να έχεις και την Πατρίδα, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Οι Πατρίδες ξέρεις, κοστίζουν. Δεν τις κρατά κανείς έτσι τζάμπα, ούτε είναι τίτλος ή κάποια ιδιότητα όπως είναι π.χ.  το "εργαζόμενος", το "Δεξιός", το "Αριστερός" ή ακόμα και το "Καλός", το "Δίκαιος" κλπ. Όλα αυτά μπορείς να τα έχεις για τίτλο, όπου θέλεις. Που ξέρεις, μπορεί να σου αποδώσει τους τίτλους αυτούς και κάποιος άλλος. Αλλά το "Πατριώτης", δεν θα στο δώσει ΚΑΝΕΙΣ άλλος, παρά μόνο εσύ! Γιατί δεν μπορείς να είσαι Πατριώτης, παρά μόνον όταν έχεις Πατρίδα. Και οι Πατρίδες ΔΕΝ μοιράζονται από κάποιο κατάστημα, οι Πατρίδες μόνο κερδίζονται. Κοστίζει λοιπόν, το να έχεις το δικαίωμα να έχεις Πατρίδα. Πόσο κοστίζει; Όσο χρειαστεί και εξαρτάται:

Οι πρόγονοί μας για παράδειγμα, πλήρωσαν γι αυτούς, για τα παιδιά τους, μέχρι και για τα χρόνια μας. Αλλά το δικό τους χρέος, το οποίο ξεπλήρωσαν, νομίζω ότι έχεις καταλάβει πλέον ότι δεν φτάνει για παρακάτω!  Έχεις καταλάβει δηλαδή, ότι ήδη την χάνουμε.  Δυστυχώς λοιπόν, εάν θέλουμε να έχουμε Πατρίδα, θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς το νέο τίμημα.  Και αν με ρωτήσεις, τι ακριβώς είναι αυτό το νέο τίμημα, θα σε απογοητεύσω. Δεν το ξέρω, δεν είμαι προφήτης. Αλλά αυτό που ξέρω, είναι το τι θα χρειαστεί και ποια είναι τα πρώτα βήματα. Αυτά, πρέπει να κάνεις, για να μπορέσεις, όχι μόνο να γλυτώσεις, αλλά και να έχεις και Πατρίδα:

Τι να κάνω λοιπόν; Θα πεις και σωστά!
Να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε υπεύθυνοι. Ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά, και μεγάλα πράγματα. Ότι και μόνο που ζούμε και μόνο που έχουμε δυό πόδια, δυό χέρια, ένα στόμα και ένα μυαλό, μπορούμε να ΚΑΝΟΥΜΕ πολύ μεγάλα πράγματα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!

Είμαστε όλοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Από εμάς κάθε μέρα περνά η ζωή μας. Από εμάς περνούν οι επιλογές μας. Από εμάς περνούν οι αποφάσεις μας. Από εμάς γίνονται οι πράξεις μας. Από εμάς εξαρτάται εάν μένουμε άπραγοι και από εμάς εξαρτάται εάν θα κάνουμε πράξεις.

ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!
Δεν είναι ανάγκη να αφήσουμε να μας τελειώσουν ολοκληρωτικά...

ΠΩΣ, ΡΩΤΑΣ; ΠΩΣ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ...

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...

  • Κλείνουμε την τηλεόραση!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ! 
  • Αν δεν μπορείτε, ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ΜΕΓΑ, ΣΤΑΡ, ΑΛΦΑ.
  • Μην ξαναδιαβάσετε καμία εφημερίδα που υποστηρίζει την κυβέρνηση. ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
  • Ξεχάστε τα ΟΛΑ αυτά που σας λένε. Είναι τουλάχιστον ΨΕΜΑΤΑ.
  • Ξεχάστε ότι θα έρθει "ανάπτυξη". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
  • Ξεχάστε ότι το "πρωτογενές πλεόνασμα" είναι η λύση. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  • Ξεχάστε τις αυταπάτες ότι ακόμα έχουμε Δημοκρατία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.
  • Ξεχάστε αυτά που σας λένε για "φως στο τούνελ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  • Αφήστε ανούσιες ελπίδες ότι ένα νέο δάνειο θα μας βοηθήσει. ΕΑΝ ΤO ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤO. 
  • Για να λυθεί το πρόβλημά μας, χρειάζονται ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
  • Τα κάνατε τα παραπάνω; Εάν όχι, ξαναρχίστε από την αρχή. 

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

  • Εάν δεν κάνατε το πρώτο βήμα, ΜΗΝ συνεχίζετε, κάντε το πρώτο πρώτα και μετά διαβάστε παρακάτω...
  • Κλείστε την τηλεόραση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι τα μεμονωμένα κλαδικά αιτήματα, ΔΕΝ θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα, μακροπρόθεσμα.
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι το πρόβλημα, δεν είναι να λύσουμε το προσωπικό μας χρέος, ή το προσωπικό μας πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα της Πατρίδας ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ. 
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι τα νέα μέτρα είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και δεν χρειάζεται να τα λένε "Μνημόνια"! Μπορούν πλέον να τα αλλάζουν και να προσθέτουν νέα μέτρα και χαράτσια όποτε θέλουν, χωρίς να μεσολαβεί η Βουλή!
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι ακολουθώντας τις εντολές της τρόικας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να υπάρξει ανάκαμψη.
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι αν συνεχίσουν έτσι δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!
  • ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι οι τράπεζες, η Τρόικα, η Ε.Ε. κλπ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για το καλό των Λαών, αλλά για το αντίθετο!
  • ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι η αντιπολίτευση, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ & ΑΝΕΛ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  • ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ότι ούτε και πρόκειται να κάνουν, γιατί δεν θέτουν πρώτο θέμα τους, το γεγονός ότι έχουμε παραδώσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και ως εκ τούτου, αυτήν πρέπει να ανακτίσουμε!
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι ποτέ η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, δεν μας βοήθησε, ότι και αν σας λένε και ότι και αν πιστεύετε. Το μόνο που δημιούργησε είναι ψεύτικες εντυπώσεις, βασισμένες σε άκρατο δανεισμό και απίστευτα χρέη.  
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι οι "Ευρωπαίοι Εταίροι" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" αλλά δυνάστες που κοιτούν συνέχεια πως θα μας εκμεταλλευτούν και ήδη το έκαναν και το κάνουν συνέχεια.  
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι εφ' όσον οι "θεσμοί" που μας καταστρέφουν εδώ και πολλά χρόνια, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κεντρική της τράπεζα, τότε είναι προφανές ότι πρέπει να απ-εμπλακούμε πλήρως από αυτά. 
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις κυβερνήσεις τους από την μεταπολίτευση και μετά, έχουν κατασπαράξει το κράτος και την Πατρίδα σε βαθμό όχι απλά κακουργήματος αλλά σε βαθμό ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι η "αριστερή" αντιπολίτευση έχει καταργήσει τις ίδιες της τις διαχρονικές αξίες που πάντα στο παρελθόν ήταν η υποστήριξη της εργατικής τάξης, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι χωρίς αγνό πατριωτισμό χωρίς άρρωστες εμμονές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στήριξη της εργατικής τάξης ή οποιαδήποτε άλλη στήριξη σε οποιοδήποτε δικαίωμα. 
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι σήμερα ο πιο ουσιαστικός και ωφέλιμος διαχωρισμός του Λαού ΔΕΝ είναι οι κλασικές τάξεις, αλλά οι κυβερνώντες εκ των έσω και έξω, και ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος λαός.  
  • ΜΑΘΕΤΕ ότι η Δεξιά που ξέρουμε τόσα χρόνια και εκφράζεται μέσω της ΝΔ, αποτελείται στην κορυφή της από γλοιώδη φασιστικά υποκείμενα, που ΠΑΝΤΑ πρόδιδαν την Πατρίδα με την αηδιαστική υποστήριξή τους στα αφεντικά τους, το κεφάλαιο που θέλει να μας απομυζήσει τα πάντα.
  • ΜΑΘΕΤΕ τέλος, ότι οι ιδεολογίες ΟΛΩΝ των πολιτικών αποδεικνύονται καλές ή κακές για τον Λαό ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ότι τα λόγια τους δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. 

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

  • Εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα ριζικά ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014, αυτό που έρχεται είναι ολοκληρωτική κατάρρευση. 
  • Κατάρρευση οικονομική, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
  • Κατάρρευση κοινωνική, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
  • Οι τομείς και καθημερινές εργασίες που έχουμε ως δεδομένες σήμερα, σύντομα μπορεί να μην υπάρχουν.
  • Μέρος ή ΟΛΑ από τα παρακάτω σύντομα θα έχουν από μέτρια μέχρι σοβαρότατα προβλήματα:
  • Χρηματική ρευστότητα: (ΑΤΜ, Τράπεζες, Συντάξεις, Μισθοί)
  • Βασικές υποδομές: (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
  • Κοινωνικές υποδομές. (Επιδόματα, παροχές, κλπ.)
  • Καύσιμα. (Μεταφορές, ιδιωτική μετακίνηση)
  • Αγορές τροφίμων. (Σουπερμάρκετ, αγορές κλπ)
  • Υγεία (Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας, φαρμακεία κλπ)
  • Σχολεία, παιδεία, εκπαίδευση.
  • ΟΛΑ τα παραπάνω θα υποστούν από μέτριες έως ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. 
  • Η ΝΕΚΡΗ πλέον Πατρίδα μας, θα διαμελισθεί και θα μοιρασθεί σε τιμές ευκαιρίας.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ:

  • ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ... 
  • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που θα έχετε (Ηλιακά, ανέμου κλπ για Θέρμανση, φωτισμό, μαγείρεμα)
  • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ που θα έχετε (Μερικούς μήνες τρόφιμα)
  • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΥΓΕΙΑΣ που θα έχετε (Φάρμακα, φαρμακείο σπιτιού, γάζες, γυναικεία προϊόντα κλπ.)
  • Προετοιμαστείτε για τις ανάγκες ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που θα έχετε (Ράδιο χειροκίνητης φόρτισης κλπ.)
  • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Δεν πρέπει να πληρώσουμε το χρέος που μας λένε ότι έχει η Ελλάδα, γιατί στο σύνολό του, είναι επαχθές, απεχθές, παράνομο, καταχρηστικό, ανήθικο και θανατηφόρο.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ πρέπει να δικαστούν και να πληρώσουν, για να αποδειχθεί περίτρανα το γεγονός ότι οι πράξεις τους είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Εάν δικαστούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τότε είναι εύκολο να αποδείξει κανείς, ότι ΌΛΑ τα μέτρα τους, όλα τα χρέη που μας φόρτωσαν, όλες οι συμβάσεις τους και οι υπογραφές τους, είναι παράνομα και δεν είχαν ποτέ νομική ισχύ.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να είναι στο Ευρώ και στην σημερινή Ε.Ε.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Είναι δυνατόν η Πατρίδα μας, όχι μόνο να επιβιώσει μια μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα, αλλά ότι αυτή είναι και η μόνη βάση για να ευημερήσει! 
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει την ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΛΑΪΚΗ/ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, εάν θέλει να έχει Εθνική Ανεξαρτησία.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΛΑΪΚΟ/ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, εάν θέλει να έχει Εθνική Ανεξαρτησία.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως νέο Σύνταγμα, δημιουργημένο, από τον ίδιο τον Λαό.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Ελλάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να ανακτήσει την Δημοκρατία της και την Δικαιοσύνη, εάν θέλουμε να ευημερήσουμε. 
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Η Δημοκρατία, ΔΕΝ γεννιέται από τους πολιτικούς και τους ειδήμονες. Η Δημοκρατία, κερδίζεται από Λαούς!  
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, οι επιμέρους ιδεολογίες και κομματικά κατάλοιπα όχι μόνο ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ, αλλά είναι αποτελούν μέρος του προβλήματος!
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  • ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ: Σε περίοδο ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ όπως έχουμε σήμερα, η μόνη αναίμακτη ομαδική αντίσταση είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!

ΒΗΜΑ ΕΚΤΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!!

  • Εάν το έχετε κάνει, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
  • Ενημερώστε όλους για όλα τα παραπάνω θέματα. 
  • Σχεδιάστε κοινές, ΟΜΑΔΙΚΕΣ δράσεις ενημέρωσης.
  • Σχεδιάστε ότι χρειάζεται, για να αντισταθείτε ΟΜΑΔΙΚΑ!
  • ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!
  • ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ!
  • ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! 
  • ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! 
  • ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!...

ΒΗΜΑ ΕΒΔΟΜΟ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!

  • Θυμηθείτε τους προγόνους μας, αυτοί είπαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
  • Εμείς, καλούμαστε να πούμε το ίδιο, αλλά με άλλους όρους!!!
  • ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!
  • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
  • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ!
  • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΦΠΑ, κλπ. κλπ.
  • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ!
  • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!
  • ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!

ΒΗΜΑ ΟΓΔΟΟ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ...

  • Να μην λέτε "Καλημέρα", "Καλησπέρα", "Καληνύχτα", "Χρόνια Πολλά" κλπ.
  • Να λέτε αντί αυτών, και ΠΑΝΤΑ "ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"!!!
  • Να μην λέτε "ΕΓΩ", αλλά ΕΜΕΙΣ!
  • Να μην λέτε "ΝΑ ΓΙΝΕΙ", αλλά να λέτε "ΚΑΝΩ"!
  • Να μην ρωτάτε "ΓΙΑΤΙ" αλλά να ρωτάτε το "ΠΩΣ"!
  • Να μην λέτε ποτέ "Αυτός φταίει", αλλά να λέτε "Εγώ φταίω", είτε είναι αλήθεια είτε όχι!
  • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ!
  • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!
  • ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
  • ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ!
  • ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!

Πριν δυο χρόνια σχεδόν, είχα πρωτογράψει στο κείμενό μου "ΕΚΤΑΚΤΟ! Τι να κάνω τώρα, που λένε και πάλι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;;;" το ίδιο κειίμενο ΄πως και παραπάνω, για το τρίτο βήμα.

Σήμερα πια,

Τι να πούμε για τους μισθούς και τις συντάξεις, που πέφτουν ακόμα...
Δεν έχουμε Νοσοκομεία...
Προσπαθούν να διαλύσουν τα Φαρμακεία...
Τα κέντρα υγείας, ειδικά στην επαρχία παραπαίουν...
Το ρεύμα κόβεται ανα χιλιάδες....
Χιλιάδες νοικοκυριά ζούν ήδη χωρίς νερό...
Μέσα ενημέρωσης... Έκλεισαν την ΕΡΤ...
Αγορές τροφίμων... Εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένα παιδιά και οικογένειες...
Παιδεία... Λύκειο κατεστραμένο... Πανεπιστήμια κατεστραμένα...

Τι τους μένει να κάνουν, όσο αποτελειώνουν τα παραπάνω;
Τι τους μένει τώρα να ολοκληρώσουν, εάν δεν κάνουμε τίποτα;
Το τελευταίο στην λίστα:

Η ΝΕΚΡΗ πλέον Πατρίδα μας, θα διαμελισθεί και θα μοιρασθεί σε τιμές ευκαιρίας...

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ!!!

ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ!!!

ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.