Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΩΡΑ! Καποιοι μόλις ΤΩΡΑ(!)είδαν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ! “Πεφτουν από τα σύννεφα!”


Αναδημοσίευση από: netakias.com - Πηγή


Στο Ολυμπία τα γράφουμε από το 2011…

Λίγη μήτηρ μαθήσεως γι αυτούς που θα ψηφίσουν Αύριο…

Οι τροπολογίες του Γιάννη Στουρνάρα στο νομοσχέδιο για την απόσυρση του Δημοσίου από ΔΕΚΟ και λιμάνια, δεν έπεισαν τους εισηγητές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να άρουν τις ενστάσεις τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ .
Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚεπέμεινε να έχει η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αποφασιστικό ρόλο για την κάθε μία αποκρατικοποίηση και όχι απλώς συμβουλευτικό, όπως προβλέπει η χθεσινοβραδινή τροπολογία Στουρνάρα.
Μάλλον την 1 Ιουλίου ο κ.κ.Κουκουλόπουλος θα ήταν σε ταξίδι αναψυχής στο Α’Κενταύρου γιατί στο Μεσοπρόθεσμο αναγράφεται ξεκάθαρα :
. . .
Η Ασημίνα Ξυροτήρη (ΔΗΜΑΡ) επέμεινε να εξαιρεθούν από τη ρύθμιση οι μεγάλες ΔΕΚΟ, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν έχει παρουσιάσει στρατηγικό σχεδιασμό για τις αποκρατικοποιήσεις και δήλωσε πως το κόμμα της θα καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο.
Αντίθετος στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, του ΟΠΑΠ και των εταιρειών ύδρευσης, ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ), υπενθύμισε κείμενο του Κωνσταντίνου Καραμανλή του 1974, σύμφωνα με το οποίο «η ΝΔ δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την διεύρυνση του τομέα που ελέγχει το κράτος».  Σωστά Νικήτα, αλλά ο Σαμαράς δεν είναι Καραμανλής…είναι συμμαθητής του Μεγάλου Καθηγητή-Στοχαστή…
Ο Μάκης Βορίδης, η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ (της Τροϊκας εννοείται!) παραδέχθηκε πως το θεσμικό πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων διαμορφώθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Ο Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ) υποστήριξε πως οι συμβάσεις παραχώρησης 99 ετών δεν συνιστούν ξεπούλημα, καθώς ο πλούτος δεν φεύγει από τη χώρα.
Χα χα χα χα το ίδιο που έλεγαν και οι Βέλγοι για τα αδαμαντωρυχεία του Κογκό ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
ΚΑΙ ΚΟΓΚΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΤΟΥΣ ΑΡΜΟΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ! ! ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ !
Ο Χρήστος Σταϊκούρας (ο Μr.Zappio I, Zappio II, Zappio III κτλ) επέμεινε στην αναγκαιότητα των αποκρατικοποιήσεων !
KAI TEΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ “ΗΡΩΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!  Χα χα χα χα ου χα χα χα χα χα ! ! !
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ! 
 . . .
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.