Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τι μετριέται;



του Ηλία Αλεξανδρή 

Μετριέται μήπως ξαφνικά το ήθος, από των ψήφων του το πλήθος;
Μήπως μετριέται κι η τιμή από του φόβου τη στιγμή;
Κι αλήθεια λέω αν μετράς το δίκιο κόντρα  στον λόγο τον ανοίκειο
τότε πως θέλεις τώρα να σταματήσει η κατηφόρα;

Μετριέται μήπως η ανάγκη που σε έχει αρπάξει σαν δαγκάνη;
Μηπως μετριέται η αλήθεια αν την συγκρίνεις με συνήθεια;
Κι αλήθεια λέω αν μετράς την ώρα που πέρασες μέσα στην μπόρα
τότε πως θες να ρθει το φως αν δεν ρωτάς το τι και πως;

Μετριέται μήπως η συνέχεια μέσα στης φτώχιας την ανέχεια;
Μήπως μετριέται η ζωή σου που σβήνουνε όλοι οι εχθροί σου;
Κι αλήθεια λέω αν μετράς το θάρρος από των ψήφων τους το βάρος
τότε πως θες να αλλάξεις πες μου τον κόσμο τούτο αδερφέ μου;

Οι καταθέσεις στο στόχαστρο των επιτελείων της ευρωζώνης


του Δημήτρη Καζάκη

Σε πολύ λίγο καιρό για να διαθέτεις καταθετικό λογαριασμό θα υποχρεούσαι να πληρώνεις στην τράπεζα φύλακτρα. Δεν είναι πολύ μακριά η μέρα που θα πηγαίνει κανείς στην τράπεζα για να σηκώσει το μισθό του, ή την σύνταξή του και θα διαπιστώνει ότι του παρακράτησαν ένα ποσοστό. Ακόμη και μόνο για μια τραπεζική συναλλαγή ημέρας. Ενώ οι λίγοι που διαθέτουν ακόμη καταθέσεις, θα βλέπουν μήνα το μήνα να μειώνεται το ποσό λόγω αρνητικού επιτοκίου. Δηλαδή αντί να αποδίδει επιτόκιο η τράπεζα, θα αποδίδει ο καταθέτης σ' αυτήν.

Αν νομίζεται ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο, τότε προφανώς δεν προσέξατε τη νύξη του Μάριο Ντράγκι στις αρχές Μαΐου φέτος ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη και την πιθανότητα αποπληθωρισμού. Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει μια ένωση όπου κυριαρχούν τα νομισματικά μέσα άσκησης οικονομικής πολιτικής, την πιθανότητα...

Εκλογικός απολογισμός και Εθνική προοπτική

του Νίκου Ιγγλέση

Μετά τέσσερα χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε αποικία χρέους του Ράιχ και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου 2014 καταγράφουν τα πολιτικά αδιέξοδα της ελληνικής κοινωνίας.

Μελετώντας τα αποτελέσματα και συγκρίνοντάς τα με αυτά προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων διαπιστώνει κανείς ότι:

Το εκλογικό αποτέλεσμα με ψύχραιμη ματιά

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Σαν πρώτο γενικό συμπέρασμα, το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και κυρίως των ευρωεκλογών, αποτυπώνει με καθαρό τρόπο τη διάθεση της ελληνικής κοινωνίας να απαλλαγεί το γρηγορότερο δυνατό από το καθεστώς των μνημονίων και του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος που τα υπηρετεί. Ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει, ότι οι πραγματικοί συσχετισμοί δεν άλλαξαν σημαντικά με ένα 55% της ψήφου να κατευθύνεται προς συντηρητικές έως και φασιστικές κατευθύνσεις.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.: Το εκλογικό αποτέλεσμα κι εμείς



Φίλες και φίλοι, συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Η Πολιτική Γραμματεία  του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη,  που στρατεύτηκαν ανιδιοτελώς στην μεγάλη μάχη που δώσαμε συμμετέχοντας στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωκοινοβούλιο. Τους ευχαριστούμε γιατί όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις όποιες αδυναμίες, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους μας που δέχτηκαν να εκτεθούν, εμπλουτίζοντας το αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας και έδωσαν μαζί μας αυτόν τον υπέροχο αγώνα.

Η Πολιτική Γραμματεία επιχειρεί να προσεγγίσει ορισμένες καίριες - κατά την γνώμη της - πλευρές του εκλογικού αποτελέσματος και θέτει τις εκτιμήσεις αυτές στην κρίση των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Δ. Καζάκης με τον Π. Ιωάννου στο ΣΠΟΡ news 90.1 FM, (Λάρισα), 27 Μαΐου 2014

Τηλεφωνική συνέντευξη του γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη με το δημοσιογράφο Πέτρο Ιωάννου στην εκπομπή "Ακροβάτες του ονείρου" στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ news 90.1 FM της Λάρισας, όπου θίγονται τα θέματα της επικαιρότητας. 27 Μαΐου 2014.

Δείτε το Βίντεο:

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δημήτρης Καζάκης: Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Ήταν ένας αγώνας τίμιος και αυθεντικός από κάθε άποψη. Ένας αγώνας αντάξιος όλων των μελών και των φίλων του Μετώπου που με καθαρή καρδιά, αφοσίωση και ανυστεροβουλία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Παρά τις γνωστές αντιξοότητες και την τρομακτική έλλειψη μέσων και πόρων. Για όλα αυτά οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι. Δεν κρεμάσαμε για ξένον φούντα στο σπαθί κι αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Οι ζόμπι εκλογές και οι ελπίδες των εναπομείναντων ζωντανών!


Έχουμε 24/5/2014 και η θεατρική ψευτο-δημοκρατία καλά κρατάει ακόμα. Όμως για πόσο καιρό ακόμα; Ελπίζω όχι για πολύ. Από το 2010 περιμένουμε να καταρρεύσει αλλά τα λεφτά είναι πολλά και λαδώνουν τα σμπαραλιασμένα γρανάζια του συστήματος. Τα λεφτά είναι πολλά, όπως πολλά είναι και τα μαύρα κοράκια που στηρίζουν την καφρίλα. 

Τα τελευταία μπάζα του καταρρέοντος και απαξιωμένου πολιτικού συστήματος κρατιούνται με νύχια και με δόντια στην εξουσία στηριζόμενοι επιπλέον, στην πεποίθηση ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι πρόβατα και χρειάζονται καθημερινή καθοδήγηση με το καρότο, το μαστίγιο και όχι και πολλές πολλές κουβέντες. 
Αυτά τα μπάζα δικαιολογούν τις υποκρισίες και τους θεατρινισμούς τους λέγοντας στον εαυτό τους ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ θα ήταν κάποιοι άλλοι στην θέση μας και στην ανθρώπινη ιστορία πάντα έτσι γινόταν! 
Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι η κλασική προσπάθεια του πονηρά σκεπτόμενου ανθρώπου να παρασύρει τους άλλους σε ένα συμπέρασμα, επικαλούμενος γενικά και αόριστα την ανθρώπινη ιστορία, χωρίς όμως να αναφέρει κανένα ιστορικό γεγονός. Αυτό το πάντα έτσι γινόταν δεν είμαστε στη θέση να το γνωρίζουμε αλλά οι πονηροί το υιοθετούν για να δικαιολογούνται. 

Γιατί σε αυτήν την εποχή που ζούμε υπάρχει πλήρης σύγχυση των εννοιών της πονηριάς και της εξυπνάδας.

ΕΠΑΜ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ, 22 Μαΐου 2014 (Αποσπάσματα)


Περιλαμβάνει:  

*Ανάγνωση άρθρου (1977) «Ο Χέντρι Κίσσινγκερ για τους Έλληνες» «Πρέπει να τους χτυπήσουμε στον πολιτισμό τους»

Τραγούδι : "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω) 
-
 
Η γιαγιά του ΕΠΑΜ 
-
Πανηγυρική παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Ε.Πα.Μ.
-

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη

Παρουσίαση Ευρωβουλευτών
-
Περισσότερα τραγούδια

Η συγκλονιστική απαγγελία με το χρονικό της προδοσίας του λαού και της παράδοσης της πατρίδας - Video

Απόσμασμα βίντεο από την Kεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΕΠΑΜ που μπροστά από την παλαιά Βουλή στις 22-5-2014. 
Δείτε και ακούστε την συγκλονιστική απαγγελία με το χρονικό της προδοσίας του λαού και της παράδοσης της πατρίδας από τους σύγχρονους δωσίλογους μετά το 2010.

Τι θα ψηφίσεις τελικά;

του Όθωνα Κουμαρέλλα*

Να που αύριο τελειώνει και αυτός ο προεκλογικός αγώνας. Στη διάρκειά του τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα. Λες και υπάρχουν δύο πραγματικότητες. Η μία είναι αυτό που βιώνει η κοινωνία και η άλλη αυτή των κομμάτων -των από παρθενογένεση πολλών κομμάτων- και των media.

Η μια είναι η σκληρή πραγματικότητα των ανέργων, των απολυμένων, των ατέλειωτων ουρών στα συσσίτια, των ανθρώπων που δεν έχουν να πληρώσουν για τα φάρμακά τους, αυτών που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις φοροεπιδρομές και τις τράπεζες-τοκογλύφους. Η μια είναι τα ατέλειωτα λουκέτα στα μαγαζιά, η φυγή των νέων στο εξωτερικό, η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η ύφεση και ο αποπληθωρισμός. Είναι η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και ο φόβος για το τι ξημερώνει, αλλά ταυτόχρονα και η ελπίδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και το κακό μπορεί ξαφνικά να περάσει, όπως ξαφνικά μας συνέβη η καταστροφή. Είναι η πραγματικότητα της μετατροπής της πατρίδας από χώρα σε χώρο ειδικής οικονομικής εκμετάλλευσης μιας...

Δημήτρης Κυπριώτης, υποψ. ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ, εκδήλωση στην Ξάνθη,17 Μαΐου 2014

Απόσπασμα από την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Ξάνθη ενόψει ευρωεκλογών, με κεντρικό ομλητή το γ.γ. του μετώπου Δημήτρη Καζάκη, στις 17 Μαΐου 2014.

Ο Δημήτρης Κυπριώτης γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί μόνιμα στη Βάρκιζα. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτέρας Σχολής Πολέμου και της Ανωτάτης Σχολής Εθνικής Άμυνας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Αυτές τις εκλογές ψηφίζω ΕΠΑΜ, για να ανάψω τη σπίθα της Εθνικής αναγέννησης!

του Σταύρου Κατσούλη*

Ας μετατρέψουμε την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση σε ταφόπλακα τους!

Τέτοια απίστευτη ευκαιρία, πραγματικά δεν την περιμέναμε. Όχι μόνο έρχονται εκλογές, αλλά είμαστε και στην ευχάριστη περίσταση το κατοχικό καθεστώς να βρίσκεται στην χειρότερή του κατάσταση.  Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση έχει αποκαλυφτεί τι σόι φασίστες είναι. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που να έχει πέσει τόσο βαθειά στην εκτίμηση του κόσμου. Μάλιστα, εδώ δεν μιλάμε για μιά απλή αντιπάθεια του μεγαλύτερου μέρους του Λαού προς αυτήν. Εδώ μιλάμε για μια δημόσια γελοιοποίηση άνευ προηγουμένου. Είμαστε λοιπόν σε μιά κατάσταση όπου οι εκμεταλλευτές μας είναι όσο ευάλωτοι όσο ποτέ! Τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορεί να τις αφήσουμε να πάνε χαμένες!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ολόκληρη η προεκλογική εκδήλωση του Ε.Πα.Μ. στις 22 του Μάη του 2014





Από τη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του Ε.Πα.Μ. στην πλατεία Κολοκοτρώνη: Δ. Καζάκης: «Στις 25 για εμάς δεν τελειώνει τίποτα, στις 26 γινόμαστε ακόμα πιο ισχυροί»

"Έχουμε δώσει όρκο βαρύ, όρκο αίματος στους γονείς και τα παιδιά μας. Ετούτος ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου τους δούμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου" δήλωσε ο γ.γ. του ΕΠΑΜ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Καζάκης.

10341716
Μάλιστα, με αφορμή το σύνθημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης "Στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν" ο κ. Καζάκης δήλωσε: "Ποιοι ακριβώς φεύγουν, να το ψάξουμε λιγάκι, γιατί κάτι μου μυρίζει πως αυτός που φεύγει, είναι τα δικά μου παιδιά, τα δικάς σας παιδιά , τα παιδιά μας που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους να σηκωθούν να φύγουν από αυτή τη χώρα. Γιατί για να φύγουν οι Σαμαρο – Βενιζέλοι και όλο αυτό το συνονθύλευμα δεν το βλέπω και να καταλήξει:

Ανταπόκριση από το ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού #6 - Το Ποτάμι

Σταύρος Θεοδωράκης - Του Ποτάμ..

Σαν (ανταγωνιστές) του Ποταμιού,
μπορεί να είμαστε κάπως προκατειλημμένοι
(λέμε ..τώρα..)

Για αυτό, δείτε τα βίντεο από τα οποία πήραμε τα αποσπάσματα...

Και κρίνετε από μόνοι σας...




Δείτε το βίντεο:

Ανταπόκριση από το ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού #5 - Υπόθεση Μπαλτάκος κλπ κλπ

Δύο εκδοχές μπορεί να ισχύουν

Α. Ήταν προσχεδιασμένο για να συνηθίζουμε εμείς οι «ιθαγενής» στην Χουντάρα
ή
Β. Ο Ηλίας Κασιδιάρης παγίδευσε τον Τάκη Μπαλτάκο

Καυτές παραδοχές ικανές να ρίξουν την Κυβέρνηση (υπό φυσιολογικές δημοκρατικές συνθήκες)

Δημήτρης Κυπριώτης: Παλεύουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Γράφει ο Δημήτρης Κυπριώτης*


Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,


Φίλες και Φίλοι,


Όταν τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ αποφασίσαμε με τον πλέον δημοκρατικό και άμεσο τρόπο, μέσα από καθολική ψηφοφορία, να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των ευρωεκλογών, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε, ότι αυτή η πολιτική μάχη δεν είναι τίποτα παραπάνω από τη συνέχεια άλλων μαχών που δίνουμε καθημερινά στους δρόμους, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στις διαδηλώσεις, στις πορείες και γενικά όπου αλλού είναι αναγκαία η παρουσία μας.


Το Ε.ΠΑ.Μ πιστεύει όμως ότι αυτή η εκλογική μάχη, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια ριζική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής, ενός καθεστώτος που συντρίβει κυριολεκτικά τους Έλληνες και «ρευστοποιεί» την Ελλάδα μας, αρκεί να πιστέψουμε όλοι ότι αυτό το μπορούμε ως λαός.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Όλοι σήμερα στην πλατεία Κολοκοτρώνη μπροστά στην παλιά Βουλή στις 7:30' μ.μ.

Εκεί που δέθηκαν και ατσαλώθηκαν οι σχέσεις αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας των επαμιτών. 
Εκεί που υπάρχει χαραγμένο ανεξίτηλα ένα κομμάτι  μνήμης και αγώνα όλων μας που, αψηφώντας  κάθε κίνδυνο, συγκεντρωνόμασταν για να σταθούμε περήφανα απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς και τους πραιτοριανούς του.
Εκεί θα βρεθούμε όλοι σήμερα με τα σύμβολα μας, τις σημαίες και την επαμίτικη καρδιά μας, για να σηματοδοτήσουμε την κορύφωση του προεκλογικού μας αγώνα!
Η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Ε.Πα.Μ. θα γίνει στην πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από την παλαιά βουλή.

Την Πέμπτη 22 Μαΐου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Ε.Πα.Μ.

Την Πέμπτη 22 Μαΐου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Ε.Πα.Μ.



Ψηφίζω Τσίπρα σημαίνει ψηφίζω συγκυβέρνηση με την "καλή" ΝΔ και το "καλό" ΠΑΣΟΚ

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ λέει 25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν. Ποιοι φεύγουν; Ποιους θέλει να διώξει η ηγεσία του Τσίπρα από την διακυβέρνηση της χώρας; Μήπως τα πάλαι ποτέ κόμματα της εναλλαγής στην εξουσία (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που οδήγησαν την χώρα στην χειρότερη χρεοκοπία που γνώρισε ποτέ η ελληνική ιστορία; Όχι βέβαια. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να τελειώνουμε με τα κόμματα της εναλλαγής που σήμερα συγκυβερνούν. Του αρκεί να αλλάξουν πολιτική και ηγεσία. Αν συμβεί αυτό, τότε θα τα βρει μαζί τους. Δηλαδή δεν έχει κανένα πρόβλημα να συγκυβερνήσει με μια πιο "καλή" εκδοχή τους.

Θα πώ ότι δεν τους φταίει ο φασισμός, αλλά τα κουβαδάκια τους. Σιγά μην φοβηθώ!

του Σταύρου Κατσούλη - Πηγή
 
Πολλοί πολιτικοί φορείς και πολιτικές προσωπικότητες λόγω των αποτελεσμάτων στις εκλογές, μιλούν τελευταία για την δημιουργία ενός "δημοκρατικού τόξου" ενάντια στην ΧΑ...


Ξέρετε, το "δημοκρατικό τόξο", αυτό μωρέ, που αποχωρούν φωνάζοντας διαμαρτυρόμενοι από τα πάνελ επειδή ήταν μέσα κάποιος της Χρυσής αυγής κλπ. και γίνεται το γνωστό show.



Για την δημιουργία ενός "φασιστικού τόξου" από την Ε.Ε. και το σάπιο ντόπιο κατεστημένο, ενάντια στον Λαό μας δεν βλέπω να μιλά κανείς τους πάντως.
 

Μήπως τελικά, δεν είναι ο φασισμός που τους πειράζει τόσο πολύ; Γιατί εάν ήταν αυτός, τότε θα φώναζαν και θα έσχιζαν τα ρούχα τους όλοι αυτοί πρώτα πρώτα για την Ε.Ε., που έριξε και συνεχίζει να ρίχνει το λάδι στην φωτιά του Ναζισμού στην Ουκρανία, και μετά στους άμεσους υπαλλήλους τους, που είναι οι γνωστοί μας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, MEGA, SKAI, ANT1, ας μην τους γράφω πάλι όλους τέλος πάντων, όλοι όσοι ψήφισαν και εργάστηκαν σκληρά για το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", απολύσεις, αυτοκτονίες κλπ...
 

Οπότε μια και δεν υπάρχει και τίποτα, και μιλάμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο στο να βασιστεί κανείς (π.χ. κάποια πολιτική θέση ή κάτι τέτοιο), μου μένει μόνο να υποθέσω ότι μάλλον γίνεται κάτι πολύ διαφορετικό:
 

Νομίζω ότι η όλη κατάσταση είναι ότι μάλλον μάλωσαν με την ΧΑ για το ποια κουβαδάκια θα έχει ποιος, εκεί στην παραλία που παίζουν όλοι μαζί, ή κάποιος τους χάλασε τον πύργο από άμμο, η κάποιος της ΧΑ θα ήθελε να φάει όχι μόνο το δικό του γλειφιτζούρι αλλά και κάποιων άλλων. Παίζει βέβαια και το γνωστό κόλπο της προβοκάτσιας, αυτό που δεν σε παίζουνε οι άλλοι γιατί ζηλεύουν κλπ. Η απλά να έχει να κάνει με τα πλαστικά φτιαράκια που δεν φτάνουν για όλους. 


Τουλάχιστον προσπαθώ να καταλάβω ρε παιδιά, προσπαθώ! Κάποιος νηπιαγωγός, ψυχίατρος ή κάποιος, μπορεί να βοηθήσει επιτέλους, για να καταλάβουμε κι εμείς οι αμύητοι τι παίζει; 

Η στιγμή και το μέλλον

του Ηλία Αλεξανδρή*

Όταν πριν από 4 χρόνια ανακοινώθηκε η προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των σκανδάλων της SIEMENS, του Βατοπεδίου, τον Δομημένων Ομόλογων και των Ολυμπιακών Έργων ο Ελληνικός λαός κατάλαβε αμέσως την παγίδα που του έστησαν, έστω και διαισθητικά αντιλήφθηκε τον μέγιστο κίνδυνο. Για αυτό και από τις πρώτες διαδηλώσεις τον Μάιο του 2010 υπήρξε τεράστια συμμετοχή και μεγάλη αγωνιστικότητα. Το Καθεστώς αντέδρασε άμεσα και δεν δίστασε να παίξει με το αίμα και τις ζωές αθώων στην MARFIN με την προβοκάτσια που προετοίμασε ψυχολογικά την κοινή γνώμη για την πιο άγρια καταστολή που γνώρισε ο λαός μετά την χούντα του '67.

Παρά την καταστολή ο λαός δεν έμεινε άπραγος. Έτσι γεννήθηκε και η αντίδραση στις πλατείες με τους αγανακτησμένους τον Μάη του 2011. Αντίδραση που εκφράστηκε με συνεχόμενη...

Το Ε.ΠΑ.Μ καταλύτης των εξελίξεων!

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) γίνεται ο καταλύτης στην αναγεννητική προσπάθεια των Ελλήνων

του Δημήτρη Κυπριώτη*

Την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 σε έναν κατάμεστο χώρο μέσα και έξω της αίθουσας που έλαβε χώρα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ για τις Ευρωεκλογές, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που χαρακτηριζόταν από μία μοναδικής τελειότητας οργάνωση, ένοιωσαν «τυχεροί» γιατί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν  στιγμές ενότητας και αγωνιστικότητας, αναμεμιγμένες με έντονη συγκίνηση.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το Ε.Πα.Μ. για τον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) έχει επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις στη μάχη της κάλπης για το ευρωκοινοβούλιο. Η μάχη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια ουσιαστική επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Για το λόγο αυτό, δεν συμμετείχε παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις με ανεξάρτητους συνδυασμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του να ψηφίσουν κατά τη δημοκρατική τους συνείδηση.

Το ΕΠΑΜ δεν νομιμοποιεί τη ΝΕΡΙΤ








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.ΠΑ.Μ. ), δεν θα νομιμοποιήσει το τηλεοπτικό "μόρφωμα" της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, με την επωνυμία ΝΕΡΙΤ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος, να παραθέσει διακαναλική συνέντευξη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπείται μόνο από συνεργείο της ΝΕΡΙΤ, και στη συνέχεια μοιράζεται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!!


ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Το Ε.Πα.Μ. για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 18 Μαΐου το βράδυ, ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Τα πάντα εξελίχθησαν απολύτως φυσιολογικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσκόπων να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Όπως εμείς αναμέναμε, τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του 1ου γύρου δεν ήταν άλλα από την υψηλή σχετικά αποχή και την επικράτηση των τοπικιστικών αντιλήψεων και των διαπροσωπικών σχέσεων, μαζί με τη συνειδητή προσπάθεια του καθεστώτος για τη δημιουργία σύγχυσης και συνθηκών αδυναμίας εξαγωγής ασφαλούς πολιτικού συμπεράσματος. Σε αυτό βοήθησε επίσης, η αμφίσημη πολιτική τοποθέτηση του κύριου κορμού της αντιπολίτευσης, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά από καίρια πολιτικά ζητήματα, που οι πολίτες θα μπορούσαν να κληθούν να τοποθετηθούν ακόμα και στο επίπεδο των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών. Επίσης, σαφής ήταν και η -σε αρκετές περιπτώσεις- προβληματική επιλογή των προσώπων που κλήθηκαν να αντιπροσωπεύσουν τις διαφορετικές επιλογές πέραν εκείνων του καθεστώτος.

Άνθρωπέ μου, είσαι ναζί;

Άνθρωπέ μου, είσαι ναζί;
Πηγή: enikos.gr   
Άνθρωπέ μου, εσύ που μαζί με άλλους 180.000 πήγες την Κυριακή και ψήφισες στην Αττική τον χρυσαυγίτη Παναγιώταρο, είσαι ναζί; Γιατί αυτός που ψήφισες, ο Παναγιώταρος, είναι ναζί. Η’ μήπως δεν το ξέρεις ότι είναι ναζί; Ότι λατρεύει τον Χίτλερ; Ότι είναι έτοιμος να κάνει και εδώ, στην Ελλάδα, την «βρώμικη δουλειά» για την οποία θαυμάζει τον Χίτλερ;

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ανταπόκριση απο το ΕΠΑΜ Γλυφάδας-Ελληνικού #4 (Βίντεο)


Στο περιθώριο της συνάντησης των καλλιτεχνών που υποστηρίζουν το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο η γνώριμη YOUTUBE περσόνα και καταξιωμένη ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου μας μίλησε για την δραστηριότητα της στο ιντερνέτ και τα ερεθίσματα της. Η Κατερίνα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ.

Βίντεο - Επιμέλεια: Δαμιανός Νικολάου
Μουσικό σήμα: Λάμπρος Λεονταράκης
(Μέλη του Πυρήνα Γλυφάδας-Ελληνικού)

Δείτε το βίντεο:

Η Εύα Κεχαγιά στην ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ (web only), 15 Μαΐου 2014 (#158)


Φιλοξενούμενη η Εύα Κεχαγιά, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ.

Όλοι σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση του Ε.Πα.Μ. στον Πειραιά



Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε για να φύγουν, ή για να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί τους;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) εκφράζει την βαθειά ανησυχία του για την διαφαινόμενη αυριανή κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Δηλώνουμε ότι μια τέτοια προοπτική θα μας βρει αταλάντευτα και δυναμικά απέναντι, αφού μόνο δεινά θα φέρει στο λαό και την πατρίδα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Δεν μπορώ να προεξοφλήσω ότι στα κόμματα αυτά (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) δεν υπάρχουν και πρόσωπα ή δυνάμεις που δεν έχουν την ιδιοτέλεια και δεν φέρουν την ευθύνη των επιλογών των ηγεσιών τους. Ωστόσο σήμερα δεν πρωταγωνιστούν. Και ασφυκτιούν. Αν χειραφετηθούν από τις ηγεσίες τους, θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβάλουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο της κοινωνικής σωτηρίας, το οποίο δεν θα είναι κομματικό σχέδιο αλλά εθνική υπόθεση».

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τι σχέση έχει το debate του Τσίπρα, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί των συμβάντων στις Κάννες και τον Ναζισμό στην Ουκρανία;

του Σταύρου Κατσούλη*

Είπε λοιπόν ο Τσίπρας κάποια πραγματάκια στον άνθρωπο εκείνο, (τι άνθρωπο δηλαδή, για διάολο πρόκειται) στο περίφημο debate, για τις Κάννες.

Προσωπικά, θα μπορούσε να πεί κάποια πολύ πιο δυνατά πράγματα, όπως π.χ. να αναφέρει την διαπίστωση του ευρωκοινοβουλίου ότι τα μνημόνια και οι πολιτικές είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και αντίθετες με το θεμελιώδες νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.

Από την άλλη, και περίπου την ίδια στιγμή, μάθαμε κι εμείς περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς (λέμε τώρα) έγινε στις Κάννες.

Μετά έχουμε και την άνοδο του Φασισμού/Ναζισμού στην Ουκρανία, την οποία βοήθησε να επισπευσθεί και το κάνει μέχρι σήμερα η ίδια η Ε.Ε..

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. στο ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, στις 22/05/2014

Εκεί που δέθηκαν και ατσαλώθηκαν οι σχέσεις αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας των επαμιτών.
Εκεί που υπάρχει χαραγμένο ανεξίτηλα ένα κομμάτι  μνήμης και αγώνα όλων μας που, αψηφώντας  κάθε κίνδυνο, συγκεντρωνόμασταν για να σταθούμε περήφανα απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς και τους πραιτοριανούς του.

Μια ιστορία από το μέλλον: "το Χρέος"...

του Σ. Κατσούλη

Έτος: 2067 μ.Χ. Τοποθεσία: Κάποια αστική περιοχή της Ευρωπαϊκής Ηγεμονίας...

Σε αυτόν τον κόσμο του μέλλοντος λοιπόν, και για τον τελευταίο μισόν αιώνα περίπου γι αυτούς, κάποιοι φίλοι μας, ας τους πούμε συμπατριώτες μας για τώρα, έκαναν μια συνάντηση κάθε τρεις μήνες. Η λιγοστή ομογένεια που είχε μείνει ακόμα ξύπνια είχε πλέον φτάσει στην τρίτη γενιά που ανέλαβε αυτό που, αποκαλούσε πλέον μονολεκτικά μεταξύ της, "το Χρέος". Σήμερα, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας μαζεύτηκαν μυστικά και πάλι στο φτωχικό αγροτικό σπιτάκι που είχε καταφέρει ο ένας τους να κρατήσει μακρυά από τα χέρια του καθεστώτος. Τα δύο αναμμένα κεριά μέσα στο άδειο δωμάτιο ήταν κολλημένα στο πάτωμα, ώστε να μην περνά το φως τους έξω και έτσι, οι περίπλοκες σκιές που σχεδιάζονταν στα πρόσωπα των συμμετεχόντων έφερναν κάτι το απόκοσμο στην όλη ατμόσφαιρα.  

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Είναι δυνατόν σε μια φέρουσα ως Δημοκρατία, μια ιδιωτική εταιρεία να επεξεργάζεται τα εκλογικά αποτελέσματα;

του Σταύρου Κατσούλη*

Η είδηση, δεν έκανε και μεγάλη εντύπωση. Όπως και τα τελευταία χρόνια που χρησιμοποιούνται οι ίδιες πρακτικές έτσι και φέτος, το κράτος κατοχής ανέθεσε την συγκέντρωση, επεξεργασία και παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην «SingularLogic Ανώνυμη Εταιρεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής». Η δαπάνη για το έργο αυτό ανήλθε σε ποσού ύψους 3.813.000 ευρώ. Μέσα στις υπηρεσίες που θα παρέχει η συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία αναφέρονται η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων μέσω SRT, η Κωδικοποίηση / έλεγχος / δημιουργία εκλογικής βάσης (βάσει αποφάσεων κτλ.) και οι υπόλοιπες αναγκαίες υπηρεσίες.

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως, είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία θα κάνει επίσης μια επίδειξη συστήματος και δοκιμή των συστημάτων της πριν την ημέρα των εκλογών, προφανώς για να αποδείξει την σωστή λειτουργία του. Εδώ όμως, έρχονται τα ερωτηματικά που μπορεί να θέσει κάποιος ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη υπολογιστών ή/και γενικότερα μεγάλα ή μεσαία υπολογιστικά συστήματα. Αλλά πριν το δούμε αυτό, ας δούμε κάποια στοιχεία του συστήματος.

Δημήτρης Καζάκης: «Αναπτυξιακή πολιτική μόνο με εθνικό νόμισμα»

Πηγή: enet.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στη ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ

Θέλουμε να συντριβεί το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που θα μπορούσε να στηρίξει αντίστοιχη κυβέρνηση με τη σημερινή. Δεν μπορούμε να δεν ξεκαθαριστεί ότι προχωράμε σε ολοκληρωτική διαγραφή του χρέους, για έξοδο από το ευρώ
«Υπάρχει μια δυναμική, μπορεί ν' αποτελέσουμε την έκπληξη των εκλογών», λέει ο οικονομολόγος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης. Μιλάει για ορισμένες δημοσκοπήσεις που ανεβάζουν το ΕΠΑΜ ώς το 4,5%. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι το νεοσύστατο κόμμα κόβει ψήφους από την Αριστερά. «Απ' όλους. Στο ακροατήριό μας συνυπάρχουν πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Από το ίδιο εκλογικό σώμα διεκδικεί και ο ΣΥΡΙΖΑ», διευκρινίζει ο Δημ. Καζάκης.

Συνέντευξη του υπ. Ευρωβουλευτή του Ε.Πα.Μ. Κ. Γιαννιώτη στην εφημερίδα “Μαΐστρος”

κ. Γιαννιώτη, σήμερα, οι σημαντικότερες αποφάσεις παίρνονται πλέον στην Ευρώπη. Με βάση τα σημε-ρινά δεδομένα και την κρίσιμη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν χώρα  της Ε.Ε, ποια πρόσωπα θα πρέπει οι πολίτες να στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και τα συμφέ-ροντά της;

Με δεδομένο ότι η σημερινή Ε.Ε εκπροσωπεί τα τραστ του χρηματοπιστωτικού ζητήματος και των τραπεζών, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί πλέον  τους λαούς της Ευρώπης. Αυτό έχει σαν συνέπεια να επιμένουμε εμείς σαν Ε.ΠΑ.Μ ότι θα πρέπει να εκφραστεί η πραγματική φωνή του ελληνικού λαού, ο οποίος πρέπει να γίνει ανεξάρτητος και ότι αυτή η φωνή πρέπει...

Λίγα λόγια για την υποτιθέμενη απομόνωση που θα φέρει η Εθνική Ανεξαρτησία μας.

του Σταύρου Κατσούλη*

Πριν λίγες μέρες, στην δουλειά μου σε γνωστό ερευνητικό κέντρο, έγινε μια ομιλία για πιθανές συνεργασίες με Αμερικάνικα Πανεπιστήμια. Ο διευθυντής του ινστιτούτου μας, είχε επισκεφτεί διάφορους φορείς στην Αμερική με σκοπό την εξερεύνηση πιθανοτήτων δημιουργίας συνεργασιών με αυτά σε ερευνητικά έργα κλπ.

Εδώ δεν έχει σημασία να δει κανείς αν έχει αξία να κάνει κανείς συνεργασίες με τις ΗΠΑ, σε ποιο θέμα, με ποιο σκοπό και ποιους όρους. Αυτό είναι θέμα που μπορεί να το δει κανείς ξεχωριστά. Αυτό που είχε ενδιαφέρον και που μου έκανε εντύπωση ήταν η βίαια αντίδραση της πλειοψηφίας (δυστυχώς) του κοινού στην ιδέα συνεργασίας εκτός των πλαισίων της Ε.Ε....

Γρηγόρης Πιερρουτσάκος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ε.ΠΑ.Μ - Ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες

Γρηγόρης Πιερρουτσάκος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ε.ΠΑ.Μ και μέλος του Οργανωτικού γραφείου

Αποσπάσματα από την ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες της Αμφιάλης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στις 12-5-2014


Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ποιος είδε την Δημοκρατία και δεν την φοβήθηκε;

του Σταύρου Κατσούλη

Σήμερα το πρωί το Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας Ελληνικού βρήκε το προεκλογικό του περίπτερο σπασμένο, από αγνώστους. Δεν ήταν η πρώτη φορά, και ούτε το φαινόμενο περιορίστηκε στο τοπικό Ε.ΠΑ.Μ. της Γλυφάδας. Πριν τρεις μέρες μας το έσπασαν για πρώτη φορά, καθώς και λίγο πριν κάποιοι άγνωστοι και πάλι διέλυσαν το προεκλογικό περίπτερο του Ε.ΠΑ.Μ. Γαλατσίου αλλά έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων του.

Ποιος λοιπόν, δεν θέλει να υπάρχει το Ε.ΠΑ.Μ. και ποιος δεν θέλει να ακούγονται οι απόψεις του στον Λαό μας που βιάζεται καθημερινά από το καθεστώς κατοχής που όλοι μας ζούμε; Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, θα χρειαστεί να δούμε ποιες ακριβώς είναι οι απόψεις του Ε.ΠΑ.Μ.. Εφ όσον τις γνωρίζουμε αυτές, τότε είναι δυνατόν να δούμε ποιοι το φοβούνται, ποιοι μας μισούν και ποιοι θα πέρναγαν καλύτερα εάν δεν υπήρχαμε καθόλου.  Ας δούμε λοιπόν, για ποια πράγματα μιλά στον Λαό μας το Ε.ΠΑ.Μ. και έτσι σπέρνει τον πανικό στο σύστημα.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δημήτρης Καζάκης: Όταν η διανόηση βγαίνει βόλτα στις ρούγες της πολιτικής

του Δημήτρη Καζάκη

Τι κάνει η γοητεία της εξουσίας; Αρκεί να φανεί κάποιος ότι καβαλικεύει το άρμα της και πλήθος διανοούμενοι, καλλιτέχνες και επώνυμοι θα τρέξουν ξωπίσω του υπογράφοντας τυφλά σε αμφίσημα κείμενα υποστήριξης χωρίς κανένα άλλο περιεχόμενο εκτός από μια τραγικά υφέρπουσα πολιτική και προσωπική ιδιοτέλεια.

Δείτε τις υπογραφές στην υποψηφιότητα Τσίπρα και χαρείτε όλους αυτούς που όταν ξεσηκωνόταν ο κόσμος, όταν αναζητούσε στήριξη και υποστήριξη στην αναμέτρησή του με την εξουσία, αυτοί είχαν άλλες δουλειές, πιο σημαντικές. Το πολύ-πολύ μια λακωνική δήλωση γενικού περιεχομένου κι αυτό ήταν όλο. Άλλωστε δεν κάνει καλό για την δουλειά να τα χαλάμε με τους πελάτες της τέχνης μας.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού (Βίντεο)

του Δαμιανού Νικολάου

Η ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει δείξει δείγματα γραφής. Έχει κατασκευάσει το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, το MALL στο Μαρούσι. Θέλει άραγε να σπάσει το ρεκόρ της; 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ο διαγωνισμός ήταν άγονος.  Ουσιαστικά, κανένας διεθνής επενδυτικός όμιλος  δεν συμμετείχε παρόλο που η τιμή ήταν 80 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Μία τιμή που αντιστοιχεί σε μία υποβαθμισμένη περιοχή και όχι στο καλύτερο ακίνητο της Ευρώπης.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η διεθνής εμπειρία μας διδάσκει ότι το εγχείρημα της LAMDA DEVELOPMENT είναι καταδικασμένο να αποτύχει. 

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο πανικός τους πλέον δεν κρύβεται


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απανωτά κρούσματα τραμπουκισμού σε βάρος πυρήνων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου(Ε.Πα.Μ.) σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι (σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκων «κάποιοι φουσκωτοί») τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής 11/5/14, κατέστρεψαν το κιόσκι που χρησιμοποιεί ο πυρήνας Γαλατσίου – Λαμπρινής για την προώθηση προεκλογικού υλικού, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του πυρήνα.

ΕΠΑΜ, προεκλογική εκδήλωση στην Ηλιούπολη, 8 Μαΐου 2014


Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην πλ. Φλέμινγκ της Ηλιούπολης, ενόψει ευρωεκλόγων, στις 8 Μαΐου 2014
Ομιλητές :
Δημήτρης Καζάκης, γ.γ. ΕΠΑΜ και υποψήφιος ευρωβουλευτής
Γρηγόρης Πιερρουτσάκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής 
Καλλιρρόη Δραμιτίνου, υποψήφια ευρωβουλευτής
Δημήτρης Κυπριώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής 
Γιάννης Αθανασιάδης
πηγη : ΕΠΑΜ Γλυφαδας-Ελληνικου
http://www.skepsouepam.gr/


Δείτε το Βίντεο: