Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παραδοσιακή Ρεμπέτικη Βραδιά - 27/6/2014 - 20:00 - ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού (video)



Φίλες και φίλοι. 


To ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού σας καλεί αυτή τη Παρασκευή 27/6/2014 μετά τις 8:00 το απόγευμα στην οδό Δελφών 108 και Κυνουρίας για μία Παραδοσιακή Ρεμπέτικη Βραδιά με το συγκρότημα: 


Rebetiko Enfant Gâté 
Παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια των συνθετών της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης. Μνήμες, ήχοι, χρώμα που σημάδεψαν τον Ελληνισμό της Μ. Ασίας και μεταφέρουν το χτες στο σήμερα. 


Φώτης Κότσιφας (φωνή – κιθάρα) 
Φώτης Κόλλιας (μπουζούκι) 
Μαρία Καπσάλου (σαντούρι) 


Σκοπός μας είναι, να περάσουμε καλά και να ενισχύσουμε οικονομικά τον Πυρήνα μας. Θα έχουμε σουβλάκι, πίτα και μπίρα. Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελο σας και ελάτε. Δεν υπάρχει αντίτιμο εισόδου. 


Ωστόσο, οι συμμετέχοντες που έχουν τη δυνατότητα μπορούν να πάρουν ένα κουπόνι του ΕΠΑΜ ή να ρίξουν τον οβολό τους στο ειδικό κουτί ενίσχυσης για τα έξοδα του πυρήνα μας.  

αφίσα



Υπάρχει μικρό ΜΠΑΖΑΡ με διάφορα ενδιαφέροντα αντικείμενα και βιβλία. 



Δελφών 108 και Κυνουρίας – Άνω Γλυφάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.