Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αυτές τις εκλογές ψηφίζω ΕΠΑΜ, για να ανάψω τη σπίθα της Εθνικής αναγέννησης!

του Σταύρου Κατσούλη*

Ας μετατρέψουμε την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση σε ταφόπλακα τους!

Τέτοια απίστευτη ευκαιρία, πραγματικά δεν την περιμέναμε. Όχι μόνο έρχονται εκλογές, αλλά είμαστε και στην ευχάριστη περίσταση το κατοχικό καθεστώς να βρίσκεται στην χειρότερή του κατάσταση.  Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση έχει αποκαλυφτεί τι σόι φασίστες είναι. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που να έχει πέσει τόσο βαθειά στην εκτίμηση του κόσμου. Μάλιστα, εδώ δεν μιλάμε για μιά απλή αντιπάθεια του μεγαλύτερου μέρους του Λαού προς αυτήν. Εδώ μιλάμε για μια δημόσια γελοιοποίηση άνευ προηγουμένου. Είμαστε λοιπόν σε μιά κατάσταση όπου οι εκμεταλλευτές μας είναι όσο ευάλωτοι όσο ποτέ! Τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορεί να τις αφήσουμε να πάνε χαμένες!



Η ευκαιρία λοιπόν, να τους εξαφανίσουμε, είναι πραγματικά τεράστια. Είναι προφανές, ότι εάν κάνουμε το χρέος μας έτσι απλά να ψηφίσουμε ενάντιά τους, τότε δεν θα μπορέσει να σταθεί κανένας τους πια, ούτε για ένα λεπτό, μπροστά στους επικυρίαρχους και να το παίζουν νομιμοποιημένοι. Πόσο θα θέλαμε όλοι μας, να ξεγυμνωθούν στα μάτια της υφηλίου αυτοί που έχουν βαλθεί να μας ξεγυμνώσουν! Μόνο φανταστείτε τι φοβερό πανηγύρι θα έχουμε, όταν κάνουμε το ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ/ΠΟΤΑΜΙ (όποια από αυτά μπορέσουν να επιβιώσουν μέχρι τις εκλογές), να εξαφανιστούν δια παντώς από την πολιτική σκηνή του κόσμου! Και φανταστείτε τι χαρά θα έχουμε, όταν αποστομώσουμε τους δωσίλογους του κόμματος της Νέας Δικτατορίας, όταν χάσουν κάθε νομιμότητα, με το να τους δώσουμε μονοψήφιο ποσοστό!

Τι, αλήθεια θα μας πουν τότε, οι αυτοί οι πάσχοντες από κλινικό ναρκισισμό ψυχοπαθείς, και την υπόλοιπη συμμορία τους, όταν δεν θα μπορούν καν να πουν πια, ότι τους έχει ψηφίσει ο κόσμος; Με τι κότσια θα σταθούν για να μας πουν ότι έχουν την εντολή να κάνουν το οτιδήποτε; Πως θα βγουν έξω οι Βουλευτές τους να λένε τα γνωστά τους ψέματα, όταν δεν θα έχουν ίχνος δημοκρατική νομιμότητας; Αλλά αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα, γιατί μπορούμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα...

Ψηφίζω ΕΠΑΜ, για να εκπυρσοκροτήσουμε την απαρχή της Εθνικής μας αναγέννησης, αλλά και κάθε άλλου Λαού της Ευρώπης!

Φανταστείτε όμως αν υπήρχε κάποιος τρόπος οι κυβερνώντες, όχι απλά να χάσουν ποσοστά. Φανταστείτε, και εδώ αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον, να υπάρξει έστω και ένας Ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ στο Ευρωκοινοβούλιο... Δείτε το στην φαντασία σας ένα λεπτάκι. Γιατί εμείς δεν θα πάμε εκεί, για να παίξουμε τα παιχνιδάκια τους. Ούτε θα μας επηρεάσουν οι διάφοροι "πειρασμοί" των Βρυξελών... Ούτε θα γίνουμε θύματα της οποιασδήποτε, θεσμικής ή όχι ,δωροδοκίας... Θα πάμε με έναν σκοπό και μόνο. Να τους διαλύσουμε! Ότι βρώμικο μάθουμε - και θα τα ψάξουμε πολύ καλά, να είστε σίγουροι - θα βγαίνει έξω στην φόρα δημόσια και εκτεταμμένα, μέχρι να αηδιάσει και ο τελευταίος Ευρωπαίος πολίτης και να καταλάβει σε τι ολοκληρωτικό καθεστώς έχει δώσει την εξουσία. Την εξουσία βέβαια που θα έπρεπε να έχει μείνει στα χέρια του και στην ίδια του την κάθε χώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να καταλάβει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης τι ακριβώς σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη του εκεί μέσα κάθε μέρα! Το ΕΠΑΜ στην Ευρωβουλή, δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί! Κάθε μέρα, θα παρουσιάζει την αλήθεια, θα κάνει ότι περνά από τα χέρια του, ουσιαστικά, συστηματικά και μεθοδικά και χρησιμοποιώντας όποιο "όπλο" βρει ή θα έχει στα χέρια του,  για να προκαλέσει την απολύτως δίκαιη διάλυση ενός αηδιαστικού μορφώματος που μας επιβλήθηκε και μας έφερε ως εδώ και τώρα με γρήγορους ρυθμούς μετατρέπεται σε ανοιχτά ολοκληρωτικό και φασιστικό καθεστώς...

Πως θα μπορέσει μια οποιαδήποτε κυβέρνηση της Ελλάδας, αριστερή ή όχι, να πει ψέμα, ή να τολμήσει να πουλήσει τα συμφέροντα του Λαού μας, για χάρη των δικών τους; Με το ΕΠΑΜ στην ευρωβουλή, αυτά τελείωσαν. Τέρμα τα κρυφά eurogroup, τέρμα τα άγνωστα νομοσχέδια που περνούν τελείως αντιδημοκρατικά εκεί μέσα. Τέρμα τα κρυφά κολπάκια με τις τράπεζες, το απόλυτο καταχρέωμα των Λαών για χάρη των τοκογλύφων και άλλων υπερ-διεθνών οργανισμών. Τέρμα ως εδώ. Εάν μπεί το ΕΠΑΜ στην ευρωβουλή, δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά κανένα ψέμα που να μείνει χωρίς αποκάλυψη, καμιά κρυφή διαβούλευση χωρίς να την μάθει ο Λαός. Με το ΕΠΑΜ στην ευρωβουλή, δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά θέμα που αφορά τον Λαό, που θα το περάσουν στα μουλωχτά! Αλλά το ΕΠΑΜ δεν θα σταματήσει στην αφύπνιση των Ευρωπαίων πολιτών. Θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να προκαλέσει την de facto απονομιμοποίηση όλων των αντιδημοκρατικών θεσμών που μας καταδυναστεύουν κρυμμένοι καλά πίσω από το ψευτο-όραμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, για να επιστρέψει η ουσιαστική Εθνική Κυριαρχία στους Λαούς του κάθε Κράτους, που σήμερα βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο κάποιων αψήφιστων τεχνοκρατών, που μισούν κάθε έννοια της Δημοκρατίας.

Φανταστείτε το λοιπόν ξανά:

Με το ΕΠΑΜ στην ευρωβουλή, όχι μόνο θα χάσουν κάθε νομιμότητα οι κυβερνώντες της σημερινής τρισάθλιας και απολύτως υποτελούς συμπολίτευσης, αλλά - μάλλον πιο σημαντικά - δεν θα μπορέσει κανένας νέος επικυρίαρχος, να μας κοροϊδέψει ξανά! Τι αλήθεια θα μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση, οποιαδήποτε κυβέρνηση, όταν ξέρει ότι την στιγμή που θα προσπαθήσει να δράσει ενάντια στο συμφέρον του Λαού μας, θα είναι πάντα εκεί το ΕΠΑΜ, θα είναι εκεί ακριβώς, για να αναχαιτίσει να αντιμετωπίσει και να κοινοποιήσει μαζικά και αποφασιστικά; Τι θα μπορέσει να κάνει ο οποιοσδήποτε κυβερνήτης που έχει την τάση υποτέλειας, όταν το ΕΠΑΜ θα τυγχάνει πλέον την στήριξη ενός μεγάλου μέρους του Λαού; Τι θα μπορέσει να κάνει ο οποιοσδήποτε μελλοντικός δωσίλογος, όταν πλέον το ΕΠΑΜ θα έχει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να οργανώσει και να γίνει ένας ισχυρότατος καταλύτης στον Λαό, ώστε αυτός, αυτοπροσώπως, να μπορεί να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε απειλή, είτε απ' έξω, είτε από μέσα;

Την είδαμε την εικόνα αυτή στην φαντασία μας; Καταλάβαμε, τι μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε, εάν στηρίξουμε τις υγιείς και ατόφιες πατριωτικές δυνάμεις που αποτελούν το ΕΠΑΜ; Καιρός λοιπόν, να αποδυναμώσουμε τις δυνάμεις, όπως και να λέγονται σήμερα αυτές, που μόνο τους σκοπό έχουν, πάντα να υπερασπίζουν οτιδήποτε άλλο, ΕΚΤΟΣ από την Πατρίδα και τον Λαό μας. Ήρθε ο καιρός επιτέλους, που ο Λαός έχει μια σοβαρότατη επιλογή, όχι μόνο εξόδου από την κρίση, αλλά της εισόδου της Ελλάδας μας, σε μια εποχή πραγματικής Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης! Ήρθε η ώρα που έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε επιτέλους κάτι καινούργιο, κάτι καθαρό ώστε να εισέλθουμε σε μια εποχή που δεν θα ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες!

Γιατί εκεί μας έφεραν οι επικυρίαρχοι και οι υποτελείς δωσίλογοι που υποκρίνονται ότι μας κυβερνούν: Στην απόλυτη καταρράκωση της εθνικής μας ταυτότητας και κυριαρχίας. Ας ανατρέψουμε λοιπόν την κατάσταση, και ας κάνουμε το ΕΠΑΜ ρυθμιστή των πραγμάτων, ώστε να μην μπορέσει κανείς τους πλέον να μας κοροιδέψει, να μας απατήσει και να μας διασύρει ασύστολα σε όλον τον κόσμο!

Τι μπορείς να κάνεις εσύ λοιπόν;

Τι μπορείς να κάνεις εσύ λοιπόν, εάν σου αρέσει η ιδέα να υπάρχει επιτέλους ένας ουσιαστικός ρυθμιστής και καταλύτης στα πολιτικά πράγματα της χώρας; Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν εάν θέλεις επιτέλους να αρχίσουμε να ξεφορτωνόμαστε κακήν κακώς, όλους αυτούς που μας κατέστρεψαν; Τέσσερα πράγματα:

Πρώτον:

Να πας να ψηφίσεις. Μην τους αφήσεις να μιλήσουν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ για λογαριασμό σου! Μην ξαναφήσεις κανέναν Άδωνι, κανέναν Βενιζέλο και κανέναν Σαμαρά, να ισχυριστεί ότι δεν ενδιαφέρθηκες, ότι τον άφησες και πάλι να κάνει ότι θέλει, ότι του έδωσες και πάλι μια λευκή επιταγή!

Δεύτερον:

Να ψηφίσεις ΕΠΑΜ. Ναι, δεν θα ντραπώ να το πω! Να ψηφίσεις ΕΠΑΜ. Τους είδες του άλλους. Μπορεί να είχαν καλές προθέσεις ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Πολλοί από αυτούς ήδη είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποια πράγματα στην Βουλή. Μπορεί να σου είπαν ότι είναι προοδευτικοί, πατριώτες, δημοκράτες ή φίλοι της Δικαιοσύνης.  Και όμως! Αυτοί που ψήφισες, άφησαν ως αναίσθητοι, να χαθεί η οποιαδήποτε έστω πρόοδος είχαμε κερδίσει ως Λαός, ως εργαζόμενοι! Κάποιοι από αυτούς που το έπαιξαν πατριώτες, δεν έκαναν τίποτα παρά να καπηλευτούν τα ιερά μας και τα όσια μας, για τα δικά τους συμφέροντα ή ακόμα και κατ εντολήν των αφεντικών τους! Αυτοί που μας έλεγαν ότι είναι δημοκράτες, άφησαν χωρίς καμιά ουσιαστική πράξη, να εξαφανιστεί έστω ακόμα και τα ψιχία της, που είδαμε στην περίοδο της μεταπολίτευσης. Αυτοί που φωνάζουν και οδύρονται για την Δικαιοσύνη, έχουν αφήσει την Δικαιοσύνη να γίνει ένα πιστό και υπάκουο και χωρίς αυτόβουλη θέληση εργαλείο του καθεστώτος. 


Ναι λοιπόν, είναι καιρός να υπάρξει και μιά κρυστάλλινη, μια διαμαντένια καινούργια δύναμη στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Μιά δύναμη όπως το ΕΠΑΜ, που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει ο κόσμος όλος, εδώ και πολλά χρόνια! Μια δύναμη όπως το ΕΠΑΜ, που αποτελείται από απλούς πολίτες και δημοκρατικά εκλεγμένους υποψήφιους, και όχι από κάποια μυστική διαδικασία. Όλοι τους, με διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψεις ο καθένας τους. Αλλά με μια τόσο αγνή και δυνατή αγάπη προς αυτήν την Πατρίδα που μας ανέθρεψε και μας γαλούχησε, που μας ενώνει πιο ουσιαστικά από οποιαδήποτε ιδεολογία!

Τρίτον:

Μάθε για το ΕΠΑΜ. Μάθε τι λέει και γιατί. Μάθε γιατί θέλουμε εθνικό Νόμισμα και Τράπεζα που είναι ο θεμελιώδης λίθος της Εθνικής Κυριαρχίας. Μάθε γιατί θέλουμε να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι καταστροφείς της Πατρίδας. Μάθε γιατί θέλουμε να βγούμε από την Ε.Ε. και το ευρώ που μας χρεοκόπησαν και μας μετέτρεψαν σε φέουδο. Μάθε γιατί χωρίς δημοκρατία και ένα πραγματικό Σύνταγμα, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ουσιαστική πολιτική προς το καλύτερο.   Έλα στους πυρήνες μας σε όλη την χώρα και γνώρισε μας! Ρώτα μας, ελεύθερα ότι θέλεις! Γίνε μέλος ή φίλος! Πες τους ότι πρέπει να ψηφίσουν ΕΠΑΜ! Μην αφήσεις κανέναν συμπολίτη μας ανενημέρωτο. Μόλις καταλάβεις γιατί αγωνιζόμαστε και πως, να πείς την αλήθεια στους φίλους σου, στους γνωστούς σου, στην γειτονιά σου.Πες τους για το ΕΠΑΜ. Πες τους ποιοι είμαστε και γιατί. Πες τους, γιατί πρέπει αυτό το τέρας που λέγεται Ε.Ε. επιτέλους να εξαφανιστεί από προσώπου γης! Πες τους ότι ήρθε η ώρα, είτε να τα χάσουμε όλα, ως Λαός και ως Έθνος, ή θα πρέπει επιτέλους να γίνουμε ΟΛΟΙ μας μέρος ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, που σύντομα θα κάνει τον απελευθερωτικό αγώνα του για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Πες τους να ψηφίσουν ΕΠΑΜ!

Τέταρτον:

Έλα μαζί μας στο εκλογικό σου κέντρο. Κάτσε και πρόσεχε την διαδικασία. Τα μάτια σου δεκατέσσερα! Βοήθησε και συ, προστάτεψε ότι έχει μείνει από την Δημοκρατία, γιατί το καθεστώς, έτσι στριμωγμένο στην γωνία όπως είναι, θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να μην καταποντιστεί στα τάρταρα της Ιστορίας! Πάρε μέρος, βοήθησε τουλάχιστον την διαδικασία. Μην αφήσεις κανέναν να αλλάξει την απόφαση του Λαού, για χάρη των καταστροφέων μας! Από εμάς του πολίτες εξαρτάται εάν το καθεστώς κατοχής θα επιχειρήσει να κάνει νοθεία.

Φίλε συμπολίτη,

Αυτήν την φορά, έχουμε μια φανταστική ευκαιρία! Ο Λαός μας, δεν ήταν ποτέ άλλοτε ποιο έτοιμος να κάνει την πραγματική αλλαγή! Πρέπει να τους αφανίσουμε! Πρέπει να κάνουμε ότι περνά από τα χέρια μας για να κόψουμε εδώ και τώρα την πορεία που έχει πάρει η Πατρίδα τα τελευταία τρία χρόνια. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό σήμερα, είναι να τους βάλουμε ένα γερό φρένο. Να έρθει επιτέλους μια πραγματική δύναμη του Λαού στα πολιτικά πράγματα. 


Δηλαδή, το ΕΠΑΜ!

Καλή Λευτεριά!

Ο Σταύρος Κατσούλης είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.