Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τους έχω βαρεθεί, αλλά δεν μπορώ να τους αφήσω!

του Σταύρου Κατσούλη

Θα τα ξαναγράψω και πάλι. Ναι, θα τα ξαναπώ ΠΑΛΙ!
Και θα σας πω γιατί τα ξαναγράφω, για εκατοστή φορά:

Γιατί όσο και να τους έχω ΒΑΡΕΘΕΙ, όσο και να έχω βαρεθεί τις κωλοτούμπες, όσο και να έχω σιχαθεί τα ψέματα και την υποτέλειά τους, ΔΕΝ μπορώ να τους αφήσω να μας κοροιδεύουν τόσο ξεδιάντροπα.

Για ποιόν μιλάω;



Ο λόγος φυσικά, για την "τσιπρααριστερά", του Τσίπρα(BROOKINGS & ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ), τον Βουδούρη (ΣΟΣΙΑΛ-ΠΑΣΟΚΟ-ΔΗΜΑΡΑΙΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ), τον Δραγασάκη (ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ), τον Σταθάκη (ΥΠΕΡ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) και όλον τον υπόλοιπο "αριστερό" συρφετό τους.

Την "τσιπραριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, που όπως ακριβώς και η δεξιά της ΝΔ και το υποτιθέμενο κέντρο του ΠΑΣΟΚ, αποδείχθηκε ότι είναι εχθρός του Λαού και συνεργάτης των κατακτητών μας.

Όπου Ε.Ε. εκεί και ΣΥΡΙΖΑ.

Όπου Ευρώ, εκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπου παραδοχή και αποδοχή του παράνομου, καταχρηστικού, ανήθικου, απεχθούς, επαχθούς και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ χρέους, εκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπου άρρωστος διεθνισμός και μίσος προς την Έθνική συνείδηση, εκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπου αποδοχή της γενοκτονίας, εκεί, δίπλα ακριβώς στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, βρίσκεται ΠΑΝΤΑ πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε και συμμάχους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ξέρετε εσείς, από εκεί που το τέρας του καπιταλισμού, που υποτίθεται ότι είναι ο (ταξικός) εχθρός, ζει και βασιλεύει.

Ο αντί-ιμπεριαλισμός τους, σταματά εκεί που αρχίζει το προτεκτοράτο της Ευρώπης.

Όλα κι όλα! Αυτά που κάνει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, όσο ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και αν είναι (π.χ. Ουκρανία), είναι αναγκαία κακά, όχι ιμπεριαλισμός, πως τολμάτε!

Ο πραγματικός ιμπεριαλισμός, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι που το βλέπουμε πάντα κάπου πολύ πολύ μακρυά, είτε αυτό είναι στις σελίδες της Ιστορίας είτε χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά.

Δεν μας αφορά, θα σου πουν.

Εμείς, θα σου πούν, έχουμε να κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση στο χρέος που αποδεχόμαστε, ΜΕΣΑ στον ιμπεριαλισμό της Φασιστικής Ευρώπαϊκής Ένωσης και μέσα στο Ευρώ που μας καταστρέφει, ΑΣΧΕΤΑ με το τι θέλει ο Λαός.

Ο αντικαπιταλισμός τους, επίσης, σταματά εκεί που αρχίζουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι επενδύσεις των στελεχών του.

Βλέπετε, για τον "αριστερό" του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολύτως λογικό, ένας εργάτης-συνδικαλιστής να έχει μετοχές χιλιάδων μετοχές, να μεταφέρει και να κρύβει εκατομμύρια από εδώ κι από κει. Κανένα πρόβλημα!

Γιατί θα ρωτήσετε;

Μα είναι απλό! Είναι όλα μέρος του μυστικού και εφυέστατου "σχεδίου" της "τσιπραριστεράς", και φυσικά, όλα αυτά δεν του αφαιρούν καθόλου τον αριστερισμό του.

Αρκεί, όποιος κάνει την μαιμουδιά του να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή έστω "αριστερός".

Τότε, ΟΛΑ αγιάζονται. Όλα για τον αυτοσκοπό της "αριστεράς", ΟΛΑ.

Όπως είπα, τους έχω βαρεθεί, του έχω σιχαθεί πολύ άσχημα, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ...

(Και αυτό δεν σημαίνει ότι πολλά από τα παραπάνω, αλλά με κάποιες διαφορές που δεν το δικαιολογεί καθόλου, δεν ισχύουν και για το ΚΚΕ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.