Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΕΠΑΜ παρακολουθεί με ανησυχία τα γεγονότα βίας που σημειώνονται στο Κίεβο, γεγονότα που έχουν προκληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση που προσπαθεί να επιβάλλει στην Ουκρανία μια Συμφωνία Σύνδεσης μαζί της, που ούτε η κυβέρνηση άλλα και ούτε το Κοινοβούλιο θέλουν.


Το ΕΠΑΜ καταδικάζει την συμμετοχή του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών Westerwelle και του Γερμανού Πρέσβη στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στις αρχές Δεκέμβρη. Η πράξη αυτή αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και της διπλωματικής πρακτικής, από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ΕΠΑΜ τέλος ζητεί από την ΕΕ να σεβασθεί το βραβείο ειρήνης Νόμπελ που της απονεμήθηκε το 2012 και να παύσει αμέσως την καταστροφική της πολιτική προς την Ουκρανία η οποία κινδυνεύει να καταστεί μια νέα Ελλάδα, εάν δεν σταματήσουν οι απαράδεκτες παρεμβάσεις της.


Αθήνα 5 Φεβρουαρίου 2014

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.