Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Α. Παπαντωνίου: Προσπαθώ να καταλάβω

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια Κατοχής, που ξεκίνησαν από μιά κρουαζιέρα στο Καστελόριζο τον ΜΑΗ του 2010, προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι εκείνο το συναίσθημα πού έχεις βαθειά μέσα σου και σκύβεις το κεφάλι στον Κατακτητή και στόν εξουσιοδοτημένο από αυτόν Υπάλληλό του Πολιτικό κατακάθι και δεν αντιδράς.

Τι φοβάσαι ωρέ; Τι ελπίζεις ωρέ; Δεν έχεις περηφάνεια; Δεν έχεις Ιστορικές αναφορές που να εξοργίζουν το θυμικό σου;



Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω αδερφέ. Σου πουλήσανε την Πατρίδα σου μπιρ παρά,δολοφονήσανε χιλιάδες συνανθρώπους σου, μέσα από αυτοκτονίες,σε εξαθλιώσανε οικονομικά, δεν έχεις Γιατρούς ούτε φάρμακα ούτε Νοσοκομεία. Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου λυποθυμούν από πείνα στα Σχολεία και όταν τελειώσουν τις Σπουδές τους τα χάνεις στα σκλαβοπάζαρα του "πολιτισμένου κόσμου". 


Περπατάς στούς δρόμους και σκουντουφλάς "σκουπίδια" που ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι είναι Άνθρωποι που είναι απλά Άστεγοι! Σου αρπάζουν το κεραμίδι που με άγχος και ιδρώτα πάλεψες μια ζωή για να το αποκτήσεις η που σου άφησαν οι γονείς σου φεύγοντας για το τελευταίο τους ταξίδι.


Αλλά παρ όλα αυτά εσύ εκεί!!!!


Σκύβεις το κεφάλι γιατί τούς φοβάσαι. Και τούς δίνεις το αίμα σου και το αίμα της Οικογένειάς σου. Όμως αυτοί είναι αχόρταγοι και θέλουν κι άλλο κι άλλο. Το θέλουν όλο μέχρι να σε ξεφορτωθούν γιατί δεν σε χρειάζονται.


Οι Αγορές έχουν αποφασίσει ότι είσαι υπεράριθμος και συνεπώς εμπόδιο για την ανάπτυξή τους.


Κι εσύ τι συνεχίζεις να κάνεις; Συνεχίζεις να φοβάσαι,και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι εσύ είσαι ο Νόμιμος και όλοι αυτοί οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!


Νόμιζες ότι δεν θα απολυθείς απ την δουλειά σου αλλά ότι θα απολυθεί ο άλλος. Και όμως απολύθηκες. Νόμιζες ότι δεν θα κλείσει το δικό σου μαγαζί αλλά του άλλου και ότι εσύ θα έχεις και πιό πολύ δουλειά. 


Όμως έκλεισες και το δικό σου όπως έκλεισε κι ο άλλος.
Νόμιζες ότι θα σε προστατέψει το Κόμμα σου που είναι στη Βουλή.
Όμως το Κόμμα σου η ήταν αυτό που ψήφιζε τον αφανισμό της Πατρίδας σου μαζί με τον δικό σου η παρέμενε εκεί μέσα και κατήγγελε και δήλωνε και διαμαρτυρόταν δίνοντας την δυνατότητα και την ευκαιρία στούς άλλους να σε εκτελούν.


Προσπαθώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεσή σου αλλά ομολογώ ότι είμαι μικρόνους και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.


Τι περιμένεις; Να σε σώσει κάποιος άλλος; Εσύ δηλαδή τι είσαι;
Είσαι άχρηστος; Είσαι ανίκανος; Είσαι δούλος; Δεν έχεις αξιοπρέπεια;
Μην περιμένεις κανέναν. Δυστυχώς αυτοί που θα όφειλαν κατά πρώτο λόγο να σεβαστούν τον ρόλο τους στην Κοινωνία σε πρόδωσαν.


Η Δικαιοσύνη σε πούλησε αποδεχόμενη το Πραξικόπημα και την Κατοχή.


Από τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν προέκυψε όλα αυτά τα χρόνια ούτε ένας Στρατηγός που να παραιτηθεί, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει, σεβόμενος το Εθνόσημο που φέρει και τον Όρκο του, δηλώνοντας στην παραίτησή του ότι έγινε Πραξικόπημα και ότι κατόπιν τούτου παραιτείται γιατί αρνείται να Υπηρετεί Κατοχικές Δυνάμεις και Πραξικοπηματίες.


Κατάλαβε λοιπόν επί τέλους ότι ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ μπορείς να αποτινάξεις το ζυγό, να τιμήσεις την Ιστορία σου και τον Πολιτισμό σου για να μην χαθείς στην Άβυσσο της Ιστορίας, όπως χάθηκαν άλλοι Λαοί.


Μην γίνεις Σουμέριος, Ασσύριος, Φοίνικας. Γιατί αυτό σου ετοιμάζουνε και αυτό θα γίνεις.
Κοίταξε στα μάτια τα παιδιά σου και αναλογίσου την ευθύνη που έχεις απέναντί τους.
Σηκωθείτε όρθιοι και σταματήστε τη συνεργασία με αυτό το Κράτος. Ανατρέψτε το Οργανωμένα και Συντεταγμένα με ένα Μαζικό Λαικό Κίνημα για να ζήσουμε εμείς και οι απόγονοί μας σε ένα Ελεύθερο και Δημοκρατικό Κράτος με Ειρήνη και Ευημερία.
Μπορούμε.Αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν μας αξίζει ο Ραγιαδισμός.
ΕΜΠΡΟΣ - ΠΑΜΕ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ!!

ΑΘΗΝΑ 11-2-2014
Παπαντωνίου ΑντώνηςΥποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός - Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.