Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εκπορνευόμενη Αριστερά

του Γιάννη Μακριδάκη

Αρχίσανε, μέρες που είναι, τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου κάποιοι αρτηριοσκληρωτικοί φανατίλες του Σύριζα, επειδή γράφω για την κατάντια στην οποία φέρανε την Αριστερά με την αναξιοπρέπεια, την ανακολουθία των στελεχών τους και την τάση των ιδίων για συγκάλυψη μη τυχόν και σκοντάψει το κόμμα στην πορεία του προς την εξουσία.

Οι επικίνδυνοι αυτοί φανατικοί που νομίζουν ότι έφτασε πλέον η ώρα να λάβουν σύνταξη και εφάπαξ για τις ντουντούκες που βαστούσαν τόσα χρόνια, καταπίνουν με περισσή ευκολία και δικαιολογούν απόλυτα τις επενδύσεις βουλευτών τους σε πολυεθνικές και τις δηλώσεις ενδοτισμού άλλων, αλλά επιτίθενται σε μένα ξεθάβοντας κείμενό μου από το μακρινό παρελθόν, τότε που σχολίασα αρνητικά κάποια από τις απεργίες, μιας άλλης εποχής, των καθηγητών!!!!!!

Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η βρομιά τους και η υποκρισία τους. Να στηρίζουν Βουλευτές που ...
επενδύουν στην Μπλακροκ, να στηρίζουν Βουλευτές που δηλώνουν με κάθε ευκαιρία την ανάγκη συνεργασίας με το παρελθόν που έφερε τη χώρα στα μνημόνια και στο ξεπούλημα, αλλά την ίδια στιγμή να επιτίθενται σε μένα επειδή έκανα κριτική σε μια απεργία-φωτοβολίδα που έκαναν οι καθηγητές την εποχή προ μνημονίων, δήθεν ότι τότε έθιξα τους δημοσίους υπαλλήλους που τώρα υπερασπίζομαι! Αλίμονό μας τι θα κάνουνε δηλαδή άμα πάρουνε και την κυβέρνηση. Η ομάδα αλήθειας του Σαμαρά δεν φτουράει μπροστά τους…

Για την πραγμάτωση των κυβερνητικών ονειρώξεων κάποιων φανατικών χειραγωγημένων βλακών, εκπορνεύεται η Αριστερά τον 21ο αιώνα. Με αποτέλεσμα τον πλήρη ευτελισμό της, όπως όλων των Αξιών, σ’ αυτή την εποχή της ισοπέδωσης και την εδραίωση του νεοφασισμού που έρχεται ολοταχώς για να μείνει.

Όλοι αυτοί οι εκπορνευτές της Αριστεράς είναι γρανάζια και υπηρέτες του νεοφασισμού. Άλλοι εκούσια και άλλοι από βλακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.