Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αφίσα συμμετοχής του Ε.Πα.Μ. στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Έφτασαν μόλις 21/2 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου(Ε.Πα.Μ.), για να απλωθούν στην Κοινωνία οι ρίζες του και να βρουν γόνιμο έδαφος τα προτάγματά του.

Το Ε.Πα.Μ., ένα Κίνημα βγαλμένο μέσα  από τη "σάρκα" του ίδιου  του Λαού, και μέσα από τις μεγάλες και ανεπανάληπτες συγκεντρώσεις του κινήματος των πλατειών, στηριγμένο αποκλειστικά και μόνο στις ανεξάντλητες δυνάμεις των Ελληνίδων και των Ελλήνων,  κατόρθωσε όχι μόνο να "ριζώσει" αλλά και να βγάλει καρπούς μέσα στην ίδια την κοινωνία.

Με περισσότερους από 100 πυρήνες σε όλη τη χώρα και πάνω από 20 στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μετά από την οργάνωσή του  στις Πόλεις, τους Δήμους και τις γειτονιές της Ελλάδας, κάνει τώρα το μεγάλο άλμα της οργάνωσής του και στους χώρους δουλειάς.

Με μια εντελώς διαφορετική συνδικαλιστική νοοτροπία από αυτήν που εφαρμόζουν και....
έχουν επιβάλλει πολλά χρόνια τώρα οι εργατοπατέρες του συνδικαλισμού, που έχουν απονευρώσει κάθε τι το προοδευτικό, αγωνιστικό και διεκδικητικό και που έχουν γίνει ένα και το αυτό με την εργοδοσία και τις εκάστοτε κυβερνήσεις,

Το Ε.Πα.Μ. μαζί με τους εργαζόμενους και πέρα από στείρες δήθεν αντιπαραθέσεις ιδεολογιών που στην ουσία ταυτίζονται, συνεργάζεται με όλες τις πατριωτικές, εργατικές, επιστημονικές και κοινωνικές ομάδες που θέλουν να αντισταθούν στις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται, με σκοπό  να πετύχουν την ανατροπή τους και να  παλέψουν μαζί με τον υπόλοιπο Λαό για τη Λαϊκή κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία, όπως επιτάσσει ακόμη και αυτό το κουτσουρεμένο Σύνταγμά μας.

Έτσι λοιπόν μετά από τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις που έκανε ο Τομέας συνδικαλισμού του Ε.Πα.Μ. στις διάφορες κλαδικές εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος μαζί με άλλες δυνάμεις και που κατόρθωσε μέχρι στιγμής να κερδίσει έδρες στις ΕΛΜΕ, στους Φαρμακοποιούς, στους Ιατρούς, στους Μηχανικούς και στους συνταξιούχους Μηχανικούς, ετοιμάζεται τώρα για μια νέα εκλογική συμμετοχή για την εκπροσώπηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο!

Όλοι οι οικονομολόγοι και φοροτεχνικοί ας δώσουν  μαζικά το παρόν τους και ας στηρίξουν με ενθουσιασμό το Ενωτικό Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Ε.Πα.Μ. με τους οικονομολόγους-φοροτεχνικούς που είναι ενταγμένοι στη δύναμη των  μελών και φίλων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.