Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν δια την ένδοξην συνάντησην είς την Γερμανίαν


Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν δια την ένδοξην συνάντησην είς την Γερμανίαν


Τεραστίαν και μεγάλην χαράν ζεί ο λαός μας σήμερα! Ο απολύτως αξιαγάπητος από τον λαόν και ικανότατος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κύριος Σαμαράς, σήμερα επισκέφθηκεν την αξιαγάπητην κ.κ. Μέρκελ της φίλτατης και αδελφής χώρας μας της Γερμανίας. Εκεί, η Ελλάς έγινεν αποδέκτης ανείπωτης δόξης και τιμής δια της παρουσίας του!


Ο Πρωθυπουργός μας, επαρουσίασεν την επίτευξιν της θαυμασίου οικονομικής προόδου της Ελλάδος, καθώς και το ασύγκριτον θαύμα της οικονομίας μας, το περιβόητον πλέον πρωτόγεννες πλεόνασμα. Λαέ της Ελλάδος! Η κ. κ. Μέρκελ, έμεινεν έκπληκτος αλλά και ολόκληρος η οικουμένη έχει μείνει άναυδος έμπροσθεν του απίστευτου αυτού κατορθώματος των όντως και αυταποδείκτως αξίων ηγετών μας! Η Ελλάς εβρίσκεται πλέον μεταξύ των δυνατοτέρων κρατών του κόσμου, και με την βοήθειαν των εταίρων μας εις την Ευρώπην, διαπρέπει ήδη πλέον μεταξύ των και αποτελεί ένα φωτεινότατον παράδειγμα προς μίμησην!

Η Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θέλει δια αυτούς του λόγους, να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της:

Ευχαριστεί πρωτίστως και θερμοτάτως, τους φίλτατους εταίρους της εις την Ευρώπην, που με τόσην μεγάλην στοργήν έχουν σκύψει ανιδιοτελώς πάνω στα προβλήματα που γεύθηκε η χώρα μας το τελευταίον διάστημα.

Ευχαριστεί την συγκυβέρνησην, οίτοι το Πανελλήνιον Σοσιαληστρικόν Κίνημα και την Δημοκρατικότατην Αριστεράν.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την αντιπολίτευσην, οίτοι τον αξιαγάπητον Συνασπισμόν του Ριζοσπαστικού Αντιπερισπασμού αλλά και το Κομμουνιστικόν Κόμμα (ανθ)Ελλήνων δια την απολύτως αναγκαία και κρίσιμην υπηρεσίαν που διετέλεσαν, όσον η Κυβέρνησις επιτελούσε το θεάρεστον έργον της ανόρθωσης.

Ευχαριστεί επίσης ιδιαιτέρως την Χρυσήν Αυγήν, που δια των προσφάτων θυσιών της και τις λοιπές τις υπηρεσίες προς την Πατρίδα και την Κυβέρνησιν, αποτέλεσε επίσης έναν βασικόν πυλώνα αντιπερισπασμού, του γλοιώδους και αχρήστου εκείνου μέρους του Λαού - αριστερών και δεξιών- που σε άλλην περίπτωσιν θα ήτο εις θέση να μετατρέψουν την τάξιν και ασφάλειαν που παρέχει η Κυβέρνησις προς τον υπόλοιπον λαόν, εις το χάος και την καταστροφήν.

Δια τον λόγο της μεγάλης μέρας της επιστροφής του ηγέτη και ευεργέτη της Πατρίδος, κ. Σαμαρά, η αξιαγάπητη στον λαόν κυβέρνησις θα επιτρέψει τον εορτασμόν της ημέρας ταύτης, σε όλον τον λαόν. Οι υπήκοοι που ζούν εις την επικράτειαν που δεν έχουν διαθέσιμα τα αναγκαία του εορτασμού, παρακαλούνται να παραλάβουν μίαν (1) φυάλην νερού, έναν άρτον (1) και μίαν (1) Ευρωπαϊκήν σημαίαν, από το πλησιέστερον εις αυτούς Δημαρχείον. Σε κάθε περίπτωσιν, οι εορτασμοί θα πρέπει να διέπονται από την νομιμότηταν και ηρεμίαν που χαρακτηρίζει τον υπομονετικόν λαόν. Αι παραβάσεις θα καταστέλλονται και οι παραβάται θα συλλαμβάνονται.

ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωσις!
ΖΗΤΩ η ημέρα πρωτογεννούς πλεονάσματος!
ΖΗΤΩ Δανειακή Σύμβασις και το Μνημόνιον!
ΖΗΤΩ η Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας!
.
.
.
.
.
.
.
Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης
(Παράκληση: Συγχωρέστε τα λάθη μου στην "καθαρεύουσα", μιά και δεν είμαι καθόλου γνώστης της)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.