Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

“ΚΥΡΙΟΙ, Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.”


“Πως κάποιος μπορεί να διεκδικήσει την Ελευθερία του, αφού δεν υπάρχει νόμος που να τον αποκαλεί Σκλάβο.”


του Αυγερινού Χατζηχρυσού (twitter @avgerinosx)

Το Νοεμβρίου του 1923 στο Μονάχου η μπυραρία Löwenbräukeller, ήταν το σημείο που ξεκίνησε το αποτυχημένο Πραξικόπημα της Μπυραρίας, όπου τα μέλη του νέου ακόμη Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών, προσπάθησαν να ανατρέψουν την Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Ανάμεσα στους αποτυχημένους πραξικοπηματίες ήταν τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματός, όπως ο αυτοδίδακτος ζωγράφος, πρωην δεκανέαςΑδόλφος Χίτλερ, ο Γκρέγκορ Στράσερ, ο παρασημοφορημένος Λοχαγός(ε.α.) Ερνστ Ραιμ, φυσικά οι αργότερα γνωστοί Χαινριχ Χιμλερ, Χερμαν Γκαιρινγκ.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, ο Ερνστ Ραιμ δημιούργησε τα τάγματα Εφόδου, ο Γκρέγκορ Στράσσερ εξέδιδε την εφημερίδα του Κόμματος μαζί με τον Ιωσήφ Γκαίμπελς μέχρι τελικά το 1933 να έχει πλέον 288 έδρες.

Όμως τότε δεν χρειαζόταν πλέον τους μπράβους των ταγμάτων εφόδου που τον ανέδειξαν στην εξουσία, αφού τώρα είχε την συμπαράσταση των βιομηχάνων όπως τον Γκουσταβ Κρουπ (Krupp), του Φερυ Πορσε (Porsche) της Siemens και του Στρατού, οι οποίοι ένιωθαν άβολα με τον προσωπικό στρατό των φαιοχιτώνων.

Έτσι στις 30 Ιουνίου του 1934 ο Χίτλερ, δεν δίστασε να εκτελέσει τους πρώην συντρόφους του όπως ο Ραιμ, ο Στράσσερ, ο Σλαιχερ και δεκάδες άλλους στην Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, όπως έμεινε στην Ιστορία.

Σήμερα στην Ελλάδα μια καρικατούρα μεν, αλλά εξίσου επικίνδυνη δε, των ναζί κατάφερε να μπει στη Βουλή και όλοι ακούμε στις ειδήσεις των 8:00 για την εγκληματική οργάνωση και τις διασυνδέσεις τους με τον υπόκοσμο αλλά και τα σώματα ασφαλείας. Που όμως δρούσε ανενόχλητη για χρόνια, μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες και στους δρόμους, ενώ η καθεστηκυία τάξη ποιούσε την νήσσαν !

Τι άλλαξε και ακρωτηρίασαν το μακρύ χέρι τους ;

Κατά πρώτον τα ψηφαλάκια,που τόσο έχουν ανάγκη γιατί ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος αλλά και η λιτότητα είναι πλέον ιδεοληψία κι όχι ανάγκη. Τόσο Ιδεολόγοι.

Ξαφνικά άρχισε να βρέχει ο ουρανός δημοσιογράφους και πολιτικούς που “έπεφταν από τα σύννεφα” με τις αποκαλύψεις που όλοι γνώριζαν, αλλά σφύριζαν αδιάφορα ! Ανακαλύφθηκαν στα συρτάρια ανακριτών, εισαγγελέων και αστυνομικών εγκληματικές πράξεις, που δεν είχαν διωχθεί ξαφνικά “έδεσαν” το κατηγορητήριο.

Τα κανάλια των Μπετατζήδων μιλούσαν για νίκη της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης και τα κόμματα της κομματικοκρατίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να αυτοπαρουσιάζονται οι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας, της σταθερότητας και της δικαιοσύνης στη χώρα !

Η κυβέρνηση με υπουργούς πνευματικά παιδιά του Κώστα Πλευρη, που διαφημίζουν βιβλία όπως οι ΕΒΡΑΙΟΙ, βουλευτές που δεν κρύβουν το παρελθόν τους με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τώρα σαν καλοί Εθνικιστές φόρεσαν γραβάτα, μπήκαν στα μεγάλα σαλόνια των Εργολάβων και των Εφοπλιστών και καθαρίζουν το παρελθόν τους.

Η τηλοψία κι η Δικαιοσύνη, ως να ξύπνησαν από λήθαργο 40 ετών να δείχνουν μια υπερδραστηριότητα που δεν έδειξαν όλα τα χρόνια της Μεταπολίτευσης για κανένα άλλο σκάνδαλο ! Ως να ήταν μόνο ο Ακης τελικά που έβαλε το χέρι στο μέλι . Η δικαιοσύνη που άφησε τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι οι Πολιτικοί που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για την Λίστα Λαγκάρτ

Δεν είναι η Δημοκρατία που θέλουν να προστατεύσουν, αλλά η τάξη πραγμάτων που θέλουν να διατηρήσουν. Η άρχουσα ελιτ της Διαπλοκής που κυβερνάει αυτό τον τόπο δεν έχει την πολυτέλεια στους καιρούς που ζούμε να ρισκάρει την εξουσία και την επιρροή της. Η λιτότητα είναι κακός σύμβουλος για τους πολίτες, τους κάνει αντιδραστικούς, τους κάνει ανυπάκουους. Για να κάτσουν στη γωνιά τους χρειάζονται τον φόβο του χειρότερου.

Χρειάστηκαν λοιπόν ένα μεγαλύτερο “μπαμπούλα” την εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής. Το μήνυμα είναι σαφές, αυτοί παρουσιάζονται ως οι προστάτες μας απέναντι στο φασισμό, που θα αμοληθεί και θα μας σκοτώσει αν τους διώξουμε από την εξουσία !

Το συνταγματικό τόξο είναι αυτοί που έχουν κάνει κουρέλι το Σύνταγμα ! Από τους Νόμους των Μνημονίων, τις Ασυλίες Τραπεζιτών, τις ευθύνες Υπουργών. Κάθε δικαίωμα ισονομίας έχει παραβιαστεί, κάθε άρθρο του Συντάγματος που αφορά το δικαίωμα στην Εργασία, στην Ελευθερία, του συναθροίζεστε, στην Ελευθερία του λόγου, στην ελευθεροτυπία, στην ίση κατανομή των βαρών έχει παρακαμφθεί. Τα σώματα ασφαλείας αντί να προστατεύουν και να υπηρετούν τους πολίτες, προστατεύουν τη Διαπλοκή και την ασυδοσία της!

Η Χρυσή Αυγή μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είχε πλεον λόγο, φυσικής παρουσίας, η απειλή της επανεμφάνισης της, τους είναι αρκετή. Ελέγχουν πλέον άμεσα όλα τα ΜΜΕ, ΕΡΤ, ΕΥΠ, Αστυνομία, Τράπεζες, όπως φαίνεται κι από την συμπεριφορά της, επηρεάζουν τη Δικαιοσύνης που αντιδρά ασύμμετρα, ανάλογα με τις άνωθεν εντολές σε σχέση με τους απλούς πολίτες,

Ο απόλυτος έλεγχος είναι απαραίτητος για την νεοφιλελεύθερο μέλλον που μας ετοίμασαν. Τα ατομικά δικαιώματα κι η διεκδίκηση τους στο κόσμο τους δεν είναι ανεκτή. Αλλά δεν θα είναι και”νομιμη”διότι αυτοί είναι οι τηλε-Δημοκράτες που παταξαν το Φασισμό.

Έχουν φροντίσει μάλιστα ό,τι είναι Νόμος να είναι και το ηθικό, αλλά αυτοί ελέγχουν τους Νόμους.

Πως κάποιος μπορεί να διεκδικήσει την Ελευθερία του, αφού δεν υπάρχει νόμος που να τον αποκαλεί Σκλάβο. Όμως η σύγχρονη σκλαβιά των Νεοφιλελεύθερων που Συγκυβερνούν, δεν είναι το Μαστίγιο, είναι οι Οικονομικές Σχέσεις. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι που δεν υπάρχει !

Εργάζεσαι για βασικό μισθό, που σου έχουν ορίσει στα 360 €, άρα είναι νόμος και πρέπει να πληρώνεις και τους φόρους σου γιατί αλλιώς θα είσαι φοροφυγάς, που είναι νόμος και θα πρέπει να πληρώσεις και 25 € αν αρρωστήστε γιατί αν δεν έχεις είσαι παραβάτης γιατί είναι νόμος, αν δεν πληρώσεις το αντισυνταγματικό χαράτσι θα χάσεις το σπίτι σου, αν διαμαρτυρηθείς είσαι εκτός συνταγματικού τόξου κι αν απορρίψεις το Συνταγματικό τόξο, τότε κινδυνεύεις αντί τη λιμοκτονίας , να μαχαιρωθείς από τους Φασίστες.

Πουλάνε εθνικισμό και βαφτίζουν “σκυλολόι” όποιον διαφωνεί, Αλλά μόνη τους ιδεοληψία είναι η διαιώνιση των Νταβατζήδων που χρηματοδουν τη Συγκυβέρνηση που κανιβαλίζει τη Μεσαία τάξη, όπως έκαναν πάντα στην Ιστορια οι Φασίστες.

Όμορφος Νεοφιλελεύθερος Φασισμός.

Καμία όμως πολιτική δεν μπορεί να ευδοκιμήσει για πολύ, όταν στηρίζεται στα όπλα και τα γκλοπ όπως θα έλεγε κι ο Μπέρναρντ Σω.

Τέλος.

το κείμενο δημοσιεύθηκε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.