Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κυβερνητικόν, Συνταγματικόν και Δημοκρατικόν Ανακοινωθέν


Κυβερνητικόν, Συνταγματικόν και Δημοκρατικόν Ανακοινωθέν


Έπεσεν εις την αντίληψιν του αξιαγάπητου Καθεστώτος Εθνικής Σωτηρίας, ότι κάποιοι πολίται, συνεχίζουν τις νύξεις περί "πραγματικής Δημοκρατίας" και άλλες ευτράπελες και απολύτως ανούσιες αναφορές περί "υγιούς Πατριωτισμού".


Ως γνωστόν σε όλους τους πολίτες της επικράτειας, δεν δύναται να υπάρξει κάτι το Δημοκρατικότερον και ωφελιμότερον δια τον Λαόν, από τον τρόπον δια του οποίου η ικανότατη και αξιοπρεπέστατη ηγεσία του «Συνταγματικού Τόξου» μεταχειρίζεται τους παραπάνω αναφερόμενους όρους.

Δια τον λόγον αυτόν, η κυβέρνησίς σας, δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω χυδαίαν αμφισβήτησιν των θεσμών που η κυρίαρχη και καθ ολοκλήρου πατριωτική πολιτική μας τάξη, έχει καταξιώσει στο έπακρον. Η καθύβρισις και η δόλια επίθεσις κατά του Καθεστώτος Εθνικής Σωτηρίας, δεν θα περάσει, και ο Λαός της επικράτειας θα σταθεί όπως πάντα δίπλα στην αξιαγάπητη του κυβέρνησην του, όπως εξ άλλου τον εξαναγκάζομεν να κάνει από την ένδοξην εκείνην στιγμήν όταν αι ανάγκαι εξανάγκασαν την άνοδον της κυβέρνησης αυτής εις το πηδάλιον της εξουσίας.

Όποιος πολίτης της επικράτειας θα εβρίσκεται κατέχων σημαίαν Ελληνικήν ή να αναφέρεται ασυστόλως υπέρ του Έθνους, του Γένους ή της Πατρίδος, θα καταστέλλεται βιαίως, μέχρι την οριστικήν του σίγασην, δια τον καλόν του Λαού. Ομοίως θα αντιμετωπίζονται και οι αναφερόμενοι σε όρους όπως είναι η Δημοκρατία η Ελευθερία και η κατάπτυστη αυτή έννοια της "εξουσίας του Λαού". Τέλος, είναι καλόν και ωφέλιμον να γνωρίζει ο πιστός εις την εξουσίαν μας Ελληνικός Λαός, ότι όλαι αι νομοθετικαί ρυθμίσεις δια τις πράξεις αυτές, έχουν ήδη προ πολλού εισαχθεί εις το νομικόν οπλοστάσιον του κράτους.

Παρακαλούνται, όλοι οι συμμετέχοντες είς το «συνταγματικόν τόξον», οίτοι το Πανελλήνιον Σοσιαληστρικόν Κίνημα, το Κόμμα της Νέας Δικτατορίας και οι φίλτατοι υπηρέτες τους, τα ιδιωτικά συμφέροντα, να συνεχίζουν την εμφανή τους στήριξην. Αι υπόλοιπαι δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», οίτοι κυρίως αι δυνάμεις της «αριστεράς», παρακαλούνται να συνεχίζουν  όπως πάντα, την έμμεσην τους στήριξην και νομιμοποίησην μας, διά της σιωπής των, την ιδεολογικήν προπαγάνδα αλλά και την στήριξην της καταστολής της οποιαδήποτε ψεύδο-πατριωτικής ή ψεύδο-Δημοκρατικής έκφρασης ή έκφανσης γεννηθεί εν μέσω του Λαού.

ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωσις!
ΖΗΤΩ Δανειακή Σύμβασις και το Μνημόνιον!
ΖΗΤΩ η Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας!
.

.
.
.
Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης
(Παράκληση: Συγχωρέστε τα λάθη μου στην "καθαρεύουσα", μιά και δεν είμαι καθόλου γνώστης της)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.