Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν


Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν

Η αξιαγάπητη μας Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας, διά μέσου των πατριωτών, ικανότατων και αξιολογότατων ηγετών της Πατρίδας μας, σήμερα 16 Αυγούστου 2013, απεφάσισεν να εκδώσει την παρούσαν ενημερωτικήν ανακοίνωσην, περί των εξής θεμάτων:


1ον: Διακοπές ρεύματος και άλλων υποδομών

Δια την επομένην εβδομάδαν, μαζί με τις παρούσες διακοπές ρεύματος εις την νήσον της Θήρας και μέσα στα πλαίσια της απίστευτα επιτυχούς ιστορίας μας (Success Story) αλλά και μέσα στα πλαίσια της φανταστικής Ανάπτυξης που η Κυβέρνησις προσφέρει ανιδιοτελώς στον Λαόν μας, θα προχωρήσει και στις εξής νέες υπηρεσίες:

  • Τυχαίες διακοπές ρεύματος εις διάφορους τόπους της επικρατείας.
  • Διάφορες καταστροφές υποδομών.
  • Διακοπές ύδρευσης σε διάφορα μέρη της χώρας.
  • Κλείσιμον των διαφόρων υπηρεσιών υγείας και άλλων κοινωφελών οργανισμών εις τυχαίαν σειράν.
Με αυτόν τον τρόπον, η Κυβέρνησις μας, θα μπορέσει κατά την προγραμματισμένην - εκ των δανειστών μας - αποκατάστασιν των, να θριαμβεύση και πάλι. Θέλωμεν επίσης, να διαβεβαιώσωμεν τον Λαόν, ο οποίος δεν έχει άλλην επιλογήν παρά να εμπιστευθεί την κυβέρνησήν του,  ότι οι διακοπές στις παραπάνω υπηρεσίες λαμβανουν χώρα δια το καλόν της Πατρίδος.

2ον: Φαινόμενα διασπάθισης του Εθνικού εισοδήματος από ασυδότους και ασυνείδητους πολίτες

Έπεσεν είς την αντίληψην διαφόρων και απολύτως εντίμων λειτουργών του Κράτους, ότι διάφοροι πολίται, αρνούνται θρασυτάτως, την πράξιν εκπλήρωσης των ιερών υποχρεώσεών τους προς τους δανειστές της χώρας. Ως εκ τούτου, ο κρατικός μηχανισμός, πριν επιφέρει την δίκαιαν οργή των επικυρίαρχων δυνάμεων οι οποίες πασχίζουν δια τον μέλλον της Πατρίδος, έχει ήδη προχωρήσει στην υλοποίησην μέτρων κατά τιαύτων καταστάσεων, δια μέσου της εκφράσεων της δίκαιας τιμωρίας των ενόχων της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας. Τα νέα μέτρα εναντίων των προδοτικών διαθέσεων τιούτων πολιτών, είναι τα εξής:

  • ΘΑΝΑΤΩΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ, χωρίς ουδεμίαν δυνατότηταν παρεμβάσεως της δικαιοσύνης επί της διαδικασίας.
  • Απόκρυψις των γεγονότων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δια το καλόν και την ηρεμίαν του Λαού.

Η υιοθέτησις των παραπάνω μέτρων, όπως ήδη αναφερθήκαμεν, σκοπεύουν εις την όσο το δυνατόν ειρηνικήν υλοποίησην των μέτρων που αφιλοκερδώς μας επιβάλλουν οι αγαπητοί μας δανειστές.

Ως εκ τούτου, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ:

Όλοι οι συνεργάτες του αξιαγάπητου καθεστώτος, οίτοι:

  • Το αγαπητόν κόμμα της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ)
  • Το αγαπητόν Πατριωτικόν Σοσιαληστρικόν Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)
  • Το αγαπητά κόμματα της αντιπολιτεύσεως τα οποία ευχαριστούμε θερμοτάτως δια την μέχριν τώρα υπηρεσίαν των  (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΔΗΜΑΡ)
Να συνεχίσουν, το κάθε ένα εξ αυτών με τον ίδιον του τρόπον, με τας σύνηθεις τους ασχολείας,  που κατά κύριον λόγον είναι τουλάχιστον αλλά όχι αποκλειστικώς, η έμμεση αποδοχή και νομιμοποίησις του αξιαγάπητου καθεστώτος και όλων των πρακτικών που υιοθετεί, για χάριν της Σωτηρίας της Πατρίδος.

Ευχαριστούμε και τον Λαόν, διά την προφανώς πλήρη κατανόησήν του.

ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωσις!
ΖΗΤΩ η Δανειακή Σύμβασις
 και το Μνημόνιον!
ΖΗΤΩ η Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας!

.

.
.
.

Καλή Λευτεριά!


Σ. Κατσούλης 
(Παράκληση: Συγχωρέστε τα λάθη μου στην "καθαρεύουσα", μιά και δεν είμαι καθόλου γνώστης της)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.