Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο αγώνας για μια αληθινά δημόσια ΕΡΤ και τι απέδειξε...

Μια κουβέντα για όλους αυτούς, ή αυτές που μας τα έχουν πρήξει με επαναστάσεις δια του διαδικτύου, που μας λένε ότι δεν βλέπουν "επαναστατικές πράξεις", που κυνηγάνε κάθε τυχάρπαστη ενέργεια με διαδικτυακό κουρνιαχτό, όπως Μάραθον 13, Διόσμος 14, κοκ. Που διάολο ήσασταν αυτές τις ημέρες; Που είσασταν όλοι εσείς που ονειρεύεστε την επανάληψη του Συντάγματος, όταν επί μια εβδομάδα οι εργαζόμενοι καλούσαν διαρκώς τον κόσμο και ο κόσμος ανταποκρινόταν κατά δεκάδες χιλιάδες;

Όλοι εσείς που κάθε τρεις και λίγο καλείτε - δια του διαδικτύου - τον κόσμο στο Σύνταγμα και μετά λοιδορείτε τον λαό ότι δεν ανταποκρίνεται, που στο διάολο ήσασταν όταν κατά δεκάδες χιλιάδες ο απλός κόσμος πήγαινε στην ΕΡΤ με την ελπίδα να λειτουργήσει σαν θρυαλλίδα ενός γενικότερου ξεσηκωμού; Δεν είδαμε κανέναν. Είδαμε πολλές δεκάδες απλούς πολίτες να ζητούν να συμμετάσχουν ενεργά στην κατάληψη, αλλά κανέναν απ' όλους αυτούς που περιδιαβαίνουν στο διαδίκτυο επικεφαλής ή οπαδοί κάποιου εικονικού "κινήματος", η κόμματος που πρεσβεύει δήθεν την "σωτηρία" της Ελλάδας. Όλοι τους άφαντοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.