Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κυνική ομολογία ΔΝΤ: Μας κατέστρεψαν για να σώσουν τράπεζες και ευρώ!

Σημαντικά λάθη στη διαχείριση του προγράμματος της Ελλάδας, αλλά και παράκαμψη των κανόνων του κατά τα τελευταία τρία χρόνια, φέρεται να παραδέχεται το ΔΝΤ, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα έκθεσής του, η οποία διέρρευσε πρώτα στην Wall Street Journal και κατόπιν μέρος της δημοσιοποιήθηκε.

Ειδικότερα, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας WSJ, επισημαίνεται ότι σε εσωτερικό έγγραφο του ΔΝΤ το οποίο χαρακτηρίζεται ως «αυστηρά εμπιστευτικό», το Ταμείο αναγνωρίζει ότι υποτίμησε τον αρνητικό αντίκτυπο που οι συνταγές της λιτότητας θα είχαν στην ελληνική οικονομία. Ωστόσο επισημαίνει ότι η συντονισμένη με την Ε.Ε. απάντηση στην κρίση αγόρασε χρόνο έτσι ώστε να περιοριστεί ο αρνητικός αντίκτυπος στην υπόλοιπη ευρωζώνη των 17 χωρών-μελών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.