Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Επείγουσα ανακοίνωση του Ο.Γ. για την εκδήλωση της Παρασκευής (28 Ιουνίου 2013)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Επαμίτισες και Επαμίτες σε όλους τους πυρήνες της Αττικής.
Εμείς που βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και θελήσαμε να δώσουμε  στον αγώνα τους χαρακτηριστικά παλλαικού ξεσηκωμού έχουμε σκοπό να  συνεχίσουμε να τους εμψυχώνουμε με τη παρουσία μας. Η δημόσια αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοτηλεόραση πρέπει να κρατηθεί ανοικτή και να αναδείξει τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε το δωσίλογο καθεστώς.
Το οργανωτικό γραφείο ανταποκρινόμενο σε σχετική απόφαση της πολιτικής γραμματείας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ να βρίσκονται στο χώρο της ΕΡΤ και να κρατήσουν ζωντανό το λαικό κίνημα συμπαράστασης.
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 7.30 το βράδυ θα συγκεντρωθούμε όλοι εκεί με τις σημαίες και τα πανώ μας. Μετά την πολιτική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη θα επακολουθήσει συζήτηση.
Θα κλείσουμε τη βραδιά με  γλέντι, μουσική, χορό και μεζέδες από την  επιμελητεία των πυρήνων μας.
Καλούνται οι συντονιστές των πυρήνων να ειδοποιήσουν με sms e-mail και τηλέφωνα τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ και να οργανώσουν τη παρουσία του πυρήνα τους στη συγκέντρωση.

27/6/13
Το συντονιστικό του Ο.Γ. του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.