Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ!

Σχετικό ηχητικό εδώ: 
Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου
Αναδημοσίευση από: olympia.gr - Πηγή

Η καθηγήτρια κ. Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, μιλώντας πρίν λίγο στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” είπε ότι με την δίωξη που άσκησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), και στενού συνεργάτη του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Παπακωνστνατίνου, Γεωργίου, ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια και την εξαθλίωση του λαού.

Η κ. Ζωή Γεωργαντά είναι εκείνη η οποία απεκάλυψε πρίν από ενάμισυ χρόνο, μαζί με τον τότε αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Λογοθέτη, ότι το έλλειμα ήταν μόνο 3,9% και η κυβέρνηση Παπανδρέου με ΥΠΟΙΚ. τον Παπακωνσταντίνου και πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ τον Γεωργίου το εκτόξευσε στο 15,5 οδηγώντας την χώρα μας στον μηχανισμό “στήριξης”(βλέπε αφαίμαξης) στα μνημόνια και στην εξαθλίωση.

Ο κ. Λογοθέτης εξ άλλου δήλωσε ότι προσυπογράφει τους υπολογισμούς της κ. Γεωργαντά ως προς το ύψος του ελλείμματος στο 3,9% και πρόσθεσε ότι θα νοιώσει απολύτως δικαιωμένος όταν λιώσει ολόκληρο το παγόβουνο και όχι μόνο η κορυφή του…

Και οι δύο πάντως τόνισαν ότι η παραποίηση του ελλείμματος, με τις επακόλουθες καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα μας, συνιστούν ποινικό μεν αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά και πράξη εσχάτης προδοσίας εις βάρος της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.