Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αθέμιτη προσπάθεια αντιγραφής γνωστού Blog...

Κάποιοι επιτήδειοι έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο ακριβώς τίτλο του πολύ  γνωστού Blog, του ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση http://anti-nwor.blogspot.gr/p/contact_5.html.

Οι δημιουργοί του νέου αυτού blog, επιλέγοντας τον ίδιο τίτλο και παρόμοιο περιεχόμενο με το αυθεντικό, δείχουν ότι η προσπάθειά τους σε πρώτη εκτίμηση τουλάχιστον δεν είναι θεμιτή...

Δεδομένου ότι το εν λόγω αυθεντικό Blog (anti-ntp.net) έχει πάντα προβάλει μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο του, και τις θέσεις, ανακοινώσεις και πάμπολλα video του Δ. Καζάκη, θεωρούμε δίκαιο να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια αντιγραφής του πρέπει να είναι γνωστή και να είστε ενήμεροι ότι ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με το αυθεντικό blog.

Παρακαλούμε λοιπόν, να ξέρετε ότι το αυθεντικό blog που πάντα ονομαζόταν Αντί Νέα Τάξη Πραγμάτων, βρίσκεται στην διεύθυνση: anti-ntp.net.

Ευχαριστώ,

Διαχειριστής Blog Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.