Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟ

Ο στόχος ειναι ένας ''Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ''!



Η σημερινή κινητοποίηση ως τελική πρόβα για την αυριανή κοσμοπλημύρα 

Ησημερινή κινητοποίηση των απεργούντων εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αλλά και γενικότερα του Λαού ήταν ικανοποιηητική σε όγκο, αν αναλογιστει κανείς ότι ΚΑΝΕΝΑ μέσο μαζικής μεταφοράς δεν λειτούργησε για να μπορέσει να διευκολύνει τον κόσμο που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με κανέναν τρόπο στους χώρους συγκεντώσεως των Σωματείων, των Συνδικάτων, των Πρωτοβουλιών, και των Κινημάτων.
Οι συγκεντρώσεις καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν για να ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία από Π.Άρεως μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, αφού ο κόσμος μετά δυσκολίας έφτανε στους χώρους προσυγκεντρώσεων. Και αυτό γινόταν μόνο με τα πόδια και αφού προηγουμένως αναγκαζόταν να διανύσει μεγάλες αποστάσεις μέχρι και 10 χλμ.!


Για το ΕΠΑΜ, ως χώρος συγκέντρωσης είχε ανακοινωθεί η συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, όπου με σχετική καθυστέρηση συγκεντρώθηκαν πολλά από τα μέλη και τους φίλους του, αφού υποχρεώθηκαν να διανύσουν πεζή πολύ μεγάλες αποστάσεις.

Η σημερινή πορεία εξελίχθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς, δίχως επεισόδια. Έτσι όλοι αποχώρησαν και έδοσαν ραντεβού για αύριο το απόγευμα όπου, η μαζική κάθοδος του κόσμου μπορεί και πρέπει να στείλει το μήνυμα στην εσωτερική τρόικα, ότι είναι εντελώς ανεπιθύμητη και αποτελεί μειοψηφία στο Λαό.

Από αύριο εάν παρά την αποδοκιμασία του κόσμου οι βουλευτές των ανύπαρκτων κομμάτων, όπως αυτά εκπροσωπόυνται σήμερα, δηλαδή το διαλυμμένο και ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ αλλά και το κωλοτουμπιστάν του κυρ-Φώτη του αριστερού της ευθύνης, τολμήσουν και με τη ψήφο τους αποφασίσουν, μαζί με την αποδεκατισμένη ΝΔ να διαλύσουν τη χώρα και να στείλουν στον καιάδα εκκατομύρια Ελλήνων, θα πρέπει στο εξής να έχουν μεγάλη τόλμη, όχι μόνο για να εκτεθούν σε ψηφοδέλτια, αλλά ακόμη και για να κυκλοφορήσουν.!


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΕΠΑΜ ΑΠΌ ΩΡΑ 4.30 ΜΜ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ 
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.