Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Είναι πλέον γεγονός: η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ, εκπέμπει και πάλι στα ερτζιανά.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, κάθε ημέρα 1 με 2 το μεσημέρι ο Δημήτρης Καζάκης και η Γεωργία Μπάστα είναι στον «αέρα» του Art fm στη συχνότητα 90,6. Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά και μέσω της ιστοσελίδας www.ekpopmiae.gr, ώστε ο λόγος μας και η φωνή μας να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα , κάθε Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα, «ζωντανά» από το στούντιο του xorisfm.gr, εκπέμπει η εκπομπή «Στο αντίθετο ρεύμα», με τον Δημήτρη Καζάκη και τη Γ.Μπάστα.

Τέλος αυτή την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, ο Δ.Καζάκης είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Χ.Μπότσαρη, 1 – 3 τα ξημερώματα, στη τηλεόραση του Κόντρα.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, με τη δική σας συμβολή, είναι δυνατή η διαφήμιση των εκπομπών σε όλη τη χώρα προκειμένου η αλήθεια μας και οι θέσεις μας να ακούγονται παντού.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.