Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!


Το ΧΩΝΙ ετοιμάζει πυρετωδώς ώστε την Κυριακή να είναι, για μια ακόμη φορά, αντάξιο των προσδοκιών των πιστών αναγνωστών του. Δείτε ποια θέματα από Το ΧΩΝΙ θα συζητηθούν…

Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί Το ΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή:
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (1): ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΛΙΑ ΗΘΗ. Ο Σαμαράς επιχορήγησε, με το καλημέρα, τον αδελφό του!
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (2): Κρατική τράπεζα πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για εξοπλισμό που κατέληγε στο σπίτι του «κυρίου προέδρου». Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τα τιμολόγια της ντροπής!
  • ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ Το ΧΩΝΙ: Ο πόλεμος για το νερό ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Πλέον, δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί το νερό ο καθένας. Μόνο όποιος έχει (πολλά) λεφτά να… αγοράσει «δικαιώματα χρήσης». Νερό μόνο για τους πλούσιους!
  • ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από Το ΧΩΝΙ προς όλα τα κόμματα: Αποκαλύψαμε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος (που στήριζαν την κυβέρνηση Παπαδήμου) είχαν απορρίψει την επιμήκυνση όταν τους την πρότεινε το ΔΝΤ! Μετά την έκαναν προεκλογική σημαία. Και τώρα, τι;
  • ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ: Το Ελληνικό Δημόσιο υπερ-δανείζεται για να ξεχρεώσει ελληνικές, ξένες τράπεζες και funds, ανοίγοντας –ουσιαστικά- διάπλατα τις πόρτες σε όλους εκείνους που θέλουν να φυγαδεύσουν τα λεφτά στο εξωτερικό.
Επίσης, δύο μεγάλες προσφορές μόνο από Το ΧΩΝΙ:
  • ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Κερδίστε τα τρόφιμα μιας εβδομάδας! Μια μεγάλη κοινωνική προσφορά από Το ΧΩΝΙ και τον Συνεταιρισμό Καταναλωτών Θαλείν. Κόψτε και στείλτε το κουπόνι της εφημερίδας.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΤο ΧΩΝΙ σας προσφέρει τα βιβλία για το καλοκαίρι. Στείλτε sms και κερδίστε έναν από τους 11 τίτλους.
Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.