Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: Όταν οι καταχρηστικές επιχορηγήσεις που εισπράτεις είναι σε ευρώ, πώς να μην σε τρομάζει η επιστροφή στην δραχμή κ. Τσίπρα;

Μήπως νομίζετε ότι οι τραγικές εξελίξεις στη χώρα μας καθορίζονται πρώτα και κύρια από την ΕΕ, το ευρώ και την τρόικα; Αν ναι, τότε θα πρέπει να μεταβείτε επειγόντως στον Αλέξιο Τσίπρα τον Μεγαλοπρεπή (βοήθειά μας) ώστε να σας ξεματιάξει, διότι πάσχετε από οξεία αντίληψη της πραγματικότητας. Μην τυχόν και σας καρφωθεί η ιδέα ότι για την σημερινή κατάσταση φταίει το ευρώ και η ΕΕ, διότι θα επιληφθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αλλοίμονό σας. Να με θυμηθείτε, όπως το πάει ο Τσίπρας με την παρέα του θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε άσυλο ανιάτων, όπου με το αζημίωτο θα καλείται με εσώκλειστη αγωγή να αποβάλει από τον καθένα μας κάθε νοσηρή ιδέα εναντίον της ΕΕ και του ευρώ. Να δείτε που στο επόμενο ΚΠΣ θα προβλέπεται και ειδικό κονδύλι.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.