Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η σημασία των τίτλων σήμερα... (Όταν το μαύρο γίνεται άσπρο, και το άσπρο μαύρο)

Όποιος ακόμα βλέπει και διαβάζει τα μέσα ενημέρωσης (προπαγάνδας) του καθεστώτος, θα έχει προσέξει ότι καθημερινά δέχεται μια καταιγίδα από διάφορους όρους όπως:

  • "Μηχανισμός στήριξης"
  • "Τράπεζα της Ελλάδος"
  • "ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικός Οργανισμός)"
  • "Κοινοβούλιο/Βουλή (των Ελλήνων)"
  • "Παιδεία"
  • "Δημοσιονομικό πρόβλημα"
  • "Συνταγματολόγος"
  • "Ταμείο ασφάλισης"
  • "Ευρωπαϊκή κοινότητα/ΕΕ/ Ευρωπαίοι εταίροι"
  • κλπ. κλπ.

Έτσι, εάν δεν σταματήσουμε για λίγο να σκεφτούμε, θα νομίσουμε ευλόγως, ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από οργανισμούς, θεσμούς και ιδέες οι οποίοι στηρίζουν τον πολίτη και διασφαλίζουν την Δημοκρατία και την ελευθερία των πολιτών.

Αλλά τι σημαίνουν αυτοί οι όροι; Μήπως τα πράγματα είναι "λίγο" διαφορετικά;


Η αλήθεια είναι ότι σήμερα πλέον και με τρόπο ανοικτό πλέον, το καθεστώς, μας λέει με έμμεσο τρόπο, αλλά εμπειρικά αποδείξιμο, το πως έχουν τα πράγματα στην ουσία. Μας λέει δηλαδή ότι σχεδόν κανένας θεσμός/οργανισμός/όρος δεν έχει πλέον την ονομαστική του έννοια, αλλά ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ!!!

Ας δούμε τα παραπάνω παραδείγματα ένα προς ένα, και ας αναθέσουμε τις πραγματικές ονομασίες στους όρους, για να μην ξανά έχουμε αυταπάτες στο μέλλον:

"Μηχανισμός στήριξης"
Ο περίφημος αυτός μηχανισμός, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου οι έννοιες έχουν αντιστραφεί... Ο περιβόητος "μηχανισμός στήριξης" όχι μόνο ΔΕΝ στηρίζει τις οικονομίες, αλλά τις εξαθλιώνει, όπως όλοι μας έχουμε δεί πλέον. Τα χρέη μεγαλώνουν, οι τόκοι μεγαλώνουν, ο κόσμος πεινάει, και το πρόβλημα γίνεται χειρότερο.
Θα ήταν πιο διαφωτιστικό αν τον ονομάζαμε "Μηχανισμός Εξαθλίωσης"...

"Τράπεζα της Ελλάδος"
Άλλο ένα παράδειγμα που "βγάζει μάτι"... Η ΤπΕ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ παρά "της Ελλάδος" είναι. Είναι ιδιωτικός οργανισμός, με μετόχους που προέρχονται  ή αποτελούν ακόμα μέρος του διεθνούς τοκογλυφικού και πλήρως ανήθικου "κεφαλαίου" και των καταχραστών των κρατών του κόσμου... Η Ελλάδα και ο Έλληνας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτήν, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πάνω της.
Θα ήταν λοιπόν πιό διαφωτιστικό να την ονομάζαμε: "Τράπεζα των Διεθνών τοκογλύφων και δυναστών μας, στην Ελλάδα"

"ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικός Οργανισμός)"
Όλοι μας είδαμε και ακούσαμε τα σκάνδαλα με την ΕΛΣΤΑΤ και άλλες ΜΚΟ. Και πάλι βλέπουμε ότι όχι μόνον δεν είναι μη-κυβερνητικοί οργανισμοί, αλλά ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. Είδαμε το πως οι κυβερνήσεις στην ουσία είχαν και έχουν τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο σε αυτούς τους οργανισμούς, ή έχουν δώσει την εξουσία σε αυτούς που είναι πάντα στηρικτές των στόχων των κυβερνήσεων που έχουν δώσει τον λόγο τους να μας καταστρέψουν.
Θα ήταν καλύτερα να τους ονομάζαμε λοιπόν: "Καθεστωτικοί οργανισμοί"

"Κοινοβούλιο/Βουλή (των Ελλήνων)"
Ο πολίτης δεν έχει λόγο πλέον. ΟΙ κυβερνήσεις διορίζουν ανθρώπους που ποτέ δεν ψήφισε ο λαός. Οι βουλευτές που έχουν υποχρέωση να ψηφίζουν κατά συνείδηση, υπακούν στο κομματικό κανόνα. Δείτε σε ποιούς αναθέτουν υπουργεία και άλλες θέσεις κλειδιά... Ο λαός, φωνάζει έξω από την "Βουλή των Ελλήνων" και αυτοί συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο μέσα, σαν να μην καταλαβάινουν τι γίνεται.
Καλό θα ήταν δηλαδή, μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα, να ξέρουμε ότι η "Βουλή των Ελλήνων" σημαίνει πλέον, η "Βουλή/Θέληση των δυναστών μας"

"Παιδεία"
Ποιά παιδεία; Αυτή που μας αποβλάκωσε; Αυτή που παράγει παπαγάλους; Αυτή που αδυνατεί να παράξει έστω και λίγους ανθρώπους που θα μεγαλουργήσουν; Αυτή που έχουν αντικαταστήσει την επιστήμη με "πολιτικά ορθό" λόγο; Αυτή που πρέπει να στηρίξει κανείς με ατελείωτα φροντιστήρια; Αυτή που δεν παράγει δημιουργικούς πολίτες αλλά μάλλον υπαλλήλους/υποχείρια;
Ας την πούμε λοιπόν όπως είναι πλέον, για να μην ξεχνάμε ότι δεν την έχουμε: "Βιομηχανία παραγωγής μη σκεπτόμενων ανθρώπων"

"Δημοσιονομικό πρόβλημα"
Βλέπουμε ότι αυτοί που ζητούν, και παίρνουν, τα περισσότερα χρήματα από τα καταστροφικά δάνεια είναι οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Όχι το δημόσιο. Αν το δημόσιο έκανε στοιχειώδη εξορθολογισμό στά έξοδα και τα έσοδά του, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Στις τράπεζες δεν ισχύει αυτό, γιατί πολύ απλά έχουν καταστρέψει τον εαυτό τους με το να πουλούν αέρα... Το πρόβλημα λοιπόν δεν πηγάζει από, ούτε εδράζει στο το δημόσιο...
Ας το λέμε λοιπόν: "Τραπεζικό πρόβλημα ή Τοκογλυφικό πρόβλημα ή το πρόβλημα που έχεις όταν πουλάς αέρα..."


"Συνταγματολόγος"
Είδαμε τους "Συνταγματολόγους" πολιτικούς που όχι μόνο δεν κάνουν αυτά που λέει το Σύνταγμά μας, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να το καταλύσουν τελείως, να το αλλάξουν έτσι ώστε να μην είναι Σύνταγμα πλέον (κάτι το οποίο έχουν κάνει σε μεγάλο βαθμό ήδη). Αυτοί δεν είναι "Συνταγματολόγοι"...
Είναι: "Καταστροφείς και διαστροφείς του Συντάγματος"

"Ταμείο ασφάλισης"
Ποιά αφάλιση; Πήγατε νοσοκομείο τελευταία; Ποιός πλήρωσε, το "ταμείο" ή εσείς; Και τι υπηρεσία λάβατε; Και τι σύνταξη περιμένετε να πάρετε;;; Τα ταμεία, τα έχουν καταστρέψει. Και με το τελευταίο "κούρεμα", τα αποτελείωσαν.
Ας τα λέμε λοιπόν ως ακριβώς αυτά που είναι: "Πρώην ταμεία ασφάλισης και νυν χρεοκοπημένες μαύρες τρύπες που ΠΟΤΕ δεν θα ξανά ασφαλίσουν ΚΑΝΕΝΑΝ"

"Ευρωπαϊκή κοινότητα/ΕΕ"
Η Ευρώπη έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να είναι κοινότητα, ούτε θεωρεί ότι μια τέτοια πρακτική (της πραγματικής κοινότητας μεταξύ ίσων) έχει αξία για αυτούς. Φέρονται στις μικρότερες και φτωχότερες χώρες σαν να ήταν φέουδο τους. Απαγορεύουν την ουσιαστική ανάπτυξή των πτωχότερων κρατών, με τους διάφορους νόμους τους. Τα μέλη του "κοινοβουλίου" τους είναι άνθρωποι που δεν του ψήφισε κανείς ποτέ. Κοιτάξτε ποιός είναι ο "Πρόεδρος της ΕΕ". Και την σχέση μεταξύ των εταίρων. Σας θυμίζει καμιά κοινότητα;;; Έχει χαρακτηριστικά "κοινότητας";;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Ας λέμε λοιπόν καλύτερα: "Ευρωπαική Φεουδαρχία"

Συμπέρασμα:

Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Δεν έχουμε Δημοκρατία. Δεν υπάρχει Ευρωπαική ένωση/κοινότητα. Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν έχουμε Σύνταγμα, ούτε Βουλή των Ελλήνων πλέον.

Αυτά που έχουμε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο με τους τίτλους που δίνουν...


ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;; ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!!!

(και όχι απλά να απαιτήσουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.