Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Εγκαίνια του Συνεταιρισμού «Θαλείν», την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια
του Αστικού Συνεταιρισμού
«θαλεῖν»
την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012
ώρα 19:30
στην έδρα μας
επί της οδού Αγ. Νεκταρίου 24
στο Ν.Ηράκλειο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:

Όπως φαίνεται και στο χάρτη, η έδρα μας βρίσκεται στα όρια των Δήμων Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης:
Λίγα μέτρα από την έδρα μας κάνουν στάση τα λεωφορεία των γραμμών 640 και 642. Το 640 είναι τοπικό και ξεκινάει από το σταθμό ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου με κυκλική διαδρομή. Κατεβαίνετε ή στην 2η στάση Αγ. Νεκταρίου και περπατάτε 75 μέτρα κατηφορικά ή στην 1η στάση Αγ. Νεκταρίου και περπατάτε ανηφορικά 75 μέτρα. Το 642 είναι επίσης κυκλικό και περνάει από τους δήμους Ν. Ιωνίας, Πεύκης, Νέου Ηρακλείου και κατεβαίνετε στις ίδιες δύο στάσεις με το 640.

Για την διαδρομή των λεωφορείων, τα ωράρια και για περισσότερες πληροφορίες πατάτε στους παρακάτω ιστότοπους. Στο εικονίδιο αριστερά «Χάρτης Γραμμής» μπορείτε να δείτε και χάρτη με τις διαδρομές και τις στάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.