Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ "RADIO MARCONI 96,1" KAI TON ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ.


Kazakis 21 2 12 by avgolemonos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο δικό μου σύστημα το link της συνέντευξης δεν παίζει. Πρέπει να πάει κανείς στο original site για να το ακούσει. Δεν είμαστε τώρα για τέτοια.

Παιδιά, δεν πρόκειται μόνο για το συγκεκριμένο audio link. Στα διαδικτυακά και ιδιαίτερα στο webtv την έχετε πατήσει. Ασχολείστε μόνο με την τεχνική πλευρά. Και όντως για όποιον ασχολείται, η τεχνική πλευρά είναι πολύ ευχάριστη, αλλά αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να πλασάρει συγκεκριμένα προϊόντα εταιρειών στα οποία έχει ίσως επενδύσει. Το ΕΠΑΜ δεν είναι εταιρεία, είναι κίνημα. Δείτε το επιτέλους πολιτικά και αλλάξτε κατεύθυνση ΤΩΡΑ πριν να είναι αργά. Είμαστε στο και πέντε. Δεν έχει κανείς μας επιπλέον περιθώρια.

Για αρχή, έστω και τώρα, δείτε αν μπορείτε να κάνετε τίποτα με το AWMN και, please, please, τουλάχιστον ενημερώνετε τον κόσμο για τις κινήσεις σας.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.