Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΜ

Υπενθυμίζεται σε όλα τα μέλη των Πυρήνων του ΕΠΑΜ, ότι η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο κεντρικό site http://members.epam-hellas.gr θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012.

Η παραπάνω ημερομηνία λήξης των εγγραφών των μελών θα τηρηθεί αυστηρά και όσοι δεν εγγραφούν για οποιονδήποτε λόγο, δε θα μπορέσουν να μετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο με ψήφο, ή  στην Παναττική Συνδιάσκεψη και δε θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος ως σύνεδροι,  στο 1ο Τακτικό Συνέδριο του ΕΠΑΜ που θα γίνει αμέσως μετά.

Κατόπιν των παραπάνω, καλούνται οι Συντονιστές των Πυρήνων να φροντίσουν να ειδοποιηθούν ΌΛΑ τα μέλη των Πυρήνων τους  για την ειδοποίηση αυτή. Έχει παρατηρηθεί ότι πολλά από τα μέλη μας νομίζουν (και δικαιολογημένα) πως έχουν γραφτεί σε κάποια από τις εκδηλώσεις του Ε.Πα.Μ. ή σε κάποιο blog. ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Είναι σημαντικό οι συντονιστές των πυρήνων αλλά και των τομέων να επικοινωνήσουν προσωπικά με τα μέλη μας για να τα ενημερώσουν.

Όσα από τα μέλη των Πυρήνων του ΕΠΑΜ  δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τότε την εγγραφή τους να την αναλάβουν να την κάνουν  οι Συντονιστές έστω και τηλεφωνικά.

Η προσ. Οργανωτική Επιτροπή.

2 σχόλια:

ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

επειδη δεν ειχα ενημερωση για την εγγραφη μπορω να εγγραφω τωρα.

ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα είπε...

Φυσικά και μπορείτε να εγγραφείτε, αλλά μόνο όσοι εγγράφηκαν μέχρι σήμερα (Παρασκευή 9 Μαρτίου) στις 00:00 έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας την Κύριακη 11 Μαρτίου, και συμμετοχής στην Παννατική συνδιάσκεψη, και το συνέδριο.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.