Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Εχουμε αργήσει

Υπάρχουν αστέρια που το φως τους ταξιδεύει εκατομμύρια έτη φωτός μέχρι να φτάσει στη γη μας. Κι αν ακόμα αυτά πάψουν να υπάρχουν, εμείς εξακολουθούμε να βλέπουμε το φως τους.

Ένα τέτοιο αστέρι είναι και η Ελλάδα μας που φώτιζε και θα φωτίζει τον κόσμο με το φως της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Αλληλεγγύης, της Αυτοδιάθεσης των λαών στα βάθη των αιώνων.

Το φως όμως αυτό τώρα τελευταία έχει θαμπώσει.

Έχει θαμπώσει γιατί κάποιοι δωσίλογοι έκλεψαν το λάδι από το καντήλι του.

Έχει θαμπώσει γιατί εμείς εγκληματικά αδιαφορήσαμε να το αντικαταστήσουμε και όταν βλέπεις το έγκλημα να διαπράττεται μπροστά σου και δεν κάνεις τίποτα να το αποτρέψεις γίνεσαι συνένοχος στο έγκλημα.

Αν μπορούσαν οι πρόγονοί μας θα μας αποκλήρωναν γι αυτή την αδιαφορία μας.

Ας κάνουμε κάτι λοιπόν για να μην μας αποκληρώσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Ας κάνουμε κάτι λοιπόν για να μην τους παραδώσουμε αυτή την Ελλάδα που ετοιμάζουν οι δωσίλογοι.

Ας κάνουμε κάτι λοιπόν όσο είναι καιρός να τους σταματήσουμε.

Ας κάνουμε κάτι λοιπόν γιατί «έ χ ο υ μ ε α ρ γ ή σ ε ι ».

Δεν φτάνει μόνο να τους ανατρέψουμε αλλά και να τους τιμωρήσουμε.

Για να μην τολμήσουν άλλη φορά να αποφασίζουν για τη ζωή μας χωρίς την έγκρισή μας.

Για να μην μας καταγράψει η ένδοξη Ελληνική ιστορία στη διαδρομή της σαν μια σκοτεινή παρένθεση.

Για να ξαναγεμίσουμε το καντήλι.

Αρνούμαστε να πληρώσουμε το επαχθές χρέος γιατί δεν διατέθηκε προς όφελος του λαού μας σύμφωνα με το σύνταγμα και τη συνθήκη της Λισαβόνας.

Δεν χρωστάμε δραχμή σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε από αυτά που μας έκλεψαν, από τα εγκλήματα που διέπραξαν, από τον όλεθρο που σκόρπισαν στην πατρίδα μας οι «φίλοι μας» οι Γερμανοί, οι μακελάρηδες της ανθρωπότητας.

Απαιτούμε λοιπόν να μας πληρώσουν εδώ και τώρα.

Τι είδους Ενωμένη Ευρώπη είναι αυτή όταν στο όνομα της κρίσης η Γερμανία πλουτίζει κατά 40 δισεκατομμύρια και στο φτωχό νότο γεμίζουν τα πάρκα και οι πλατείες από εξαθλιωμένους άνεργους και άστεγους πολίτες?

Έξω τώρα λοιπόν από την φασιστική Ευρώπη γιατί μόνο συμφορές έχει να μας προσφέρει.

Συνεργασία με άλλους λαούς πιο συνετούς για να αναπτύξουμε τους δικούς μας πλουτοπαραγωγικούς πόρους που είναι πάρα πολλοί όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, τα εποχιακά προϊόντα, η αλιεία, ο τουρισμός και η ανάπτυξη μιας βιομηχανίας που θα υποστηρίζει την καλλιέργεια και την συγκομιδή αυτών των προϊόντων.

Σύνταξη νέου συντάγματος όπου θα καθορίζει την πολιτική σαν λειτούργημα και όχι σαν επάγγελμα και όποιος καταχράται δημόσιο χρήμα να δημεύεται η περιουσία του και ο ίδιος να εξοστρακίζεται.

Όσο για τους σημερινούς «πατέρες του έθνους» που ενώ εξαθλίωσαν το λαό τους αυτοί εξακολουθούν να απολαμβάνουν πλήρη την αποζημίωσή τους ενισχυμένη με επιδόματα και εξεταστικές επιτροπές που δεν βγάζουν κανένα πόρισμα, αυτοί οι «υπηρέτες του λαού» που μόνοι τους αποφάσισαν να περνούν την ώρα τους μέσα σε σάουνες και σε γυμναστήρια ενώ τα έξοδα τα πληρώνει ο λαός, αυτοί οι ρήτορες της αρλουμπολογίας που περιφέρονται καθημερινά από κανάλι σε κανάλι με τις γραβάτες «Armani»,τα μεταξωτά πουκάμισα και τα κουστούμια από πανάκριβα υφάσματα, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αυτά που κάνουν είναι σωστά, πρέπει να ξέρουν ότι στα μάτια του λαού πλέον φαντάζουν σαν εκείνα τα υφάσματα που φόραγαν κάποτε οι γυναίκες όταν είχαν περίοδο πριν κυκλοφορήσουν οι σερβιέτες και να είναι σίγουροι ότι για τη συμφορά που προκάλεσαν και εξακολουθούν να προκαλούν στο λαό θα πληρώσουν όπως τους αξίζει.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Αγγελόπουλος


(το λάβαμε με μέηλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.