Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πως φοροδιαφεύγουν οι ελληνικές πολυεθνικές; Φυσικά, μέσω Ολλανδίας!


Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Το ...ολλανδικό φορολογικό σύστημα που επιτρέπει στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πολυεθνικές και μεγάλες εταιρείες να φοροδιαφεύγουν! Οι ελληνικές εταιρείες φτιάχνουν εταιρείες φαντάσματα στην Ολλανδία, όπου η φορολογία για ξένες εταιρείες είναι μηδαμινή έως μηδενική και έτσι δεν πληρώνουν φόρους. Ποιές εταιρείες; με μια γρήγορη έρευνα που έκανε μια ολλανδική εφημερίδα, η Coca cola, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία χρυσού, η Olympic catering, ο Λάτσης κλπ.



Η αρχική δημοσίευση:


http://www.depers.nl/economie/619538/Grieks-geld-in-Holland.html

μετάφραση:

http://www.reinform.nl/nederland-helpt-grote-griekse-bedrijven-met-het-ontwijken-van-belasting-in-eigen-land/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα!

Σας ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση.

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να αντικαταστήσετε τη φράση 'Η δική μας μετάφραση'. Η μετάφραση έγινε από την το Reinform.nl που είναι μια ομάδα Ελλήνων που ζουν στην Ολλανδία. Η ομάδα δεν έχει σχέση ούτε με το ΕΠΑΜ ούτε με καμία άλλη πολιτική οργάνωση ή πολιτικό κόμμα.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.