Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Ειμαστε αυτοί που πληρώνουν για να κουραστούν"

Ενα email υπόδειγμα συναγωνιστικότητας, αυτοοργάνωσης και αισιοδοξίας που λάβαμε σήμερα σχετικά με την εκδήλωση του Σαββάτου. Το παραθέτουμε γιατί περνάει μηνύματα που ανήκουν σε όλο το ΕΠΑΜ.

Φίλοι συναγωνιστές ,

Ειλικρινά με συγκινεί ο εθελοντισμός σας για το θέμα της αφισοκόλησης !!

Καταλαβαίνω λοιπόν ότι έχετε πραγματικά κάνει κτήμα σας την κορυφαία συνάντηση/πρόσκληση του Νότιου Τομέα για το Σαββάτο 10-12-11.

Χαίρομαι επίσης που πολλοί από εμάς αρχίζουμε και παίρνουμε "φωτιά" και κυρίως κατανοούμε γιατί συμμετέχουμε σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα του Μετώπου.
Εμείς λοιπόν είμαστε αυτοί που πληρώνουμε από το υστέρημα μας και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και να απαντά στο που βρίσκουμε τα χρήματα για το έντυπο υλικό μας.
Ετσι είμαστε, αυτοί που πληρώνουν για να κουραστούν .



Εχθές βγήκα εγώ με έναν άλλο συναγωνιστή και κολήσαμε πάνω από 250 αφίσες στην περιοχή του Ν.Κόσμου.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι γυρνώντας σπίτι γελούσα από χαρά παρά την κουρασή μου !

Στο δια ταύτα λοιπόν :
Μέσα από την συμμετοχή μας στην αφισοκόληση θα νοιώσουμε την χαρά του αγώνα και θα γνωριστούμε καλύτερα.

Οσοι λοιπόν θα παρεβρίσκονται σήμερα Τετάρτη στο στέκι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία προετοιμασίας και το θεωρητικό κομμάτι της εξόρμησης , που θα γίνει από εμένα και τον συναγωνιστή Βασίλη Σ.

Εννοείται ότι στην εξόρμηση η ενδυμασία θα είναι πρόχειρα ρούχα για να μην λερωθούμε και να έχουμε πάντα την ταυτότητά μας μαζί.

Προτείνω να μην είμαστε προκλητικοί σκεπάζοντας αφίσες άλλων συνδιασμών και να έχουμε το αυτονόητο που ορίζει ο πολιτισμός .

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ , ΗΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

Σήφης

ΥΓ:Μην σας περάσει η αντίληψη ότι κάνοντας αφισοκόληση κάνατε καμιά σοβαρή επαναστατική δράση , απλά είναι και αυτή μια διαδικασία μιας σοβαρής οργανωμένης κοινωνίας.

Ο αγώνας ο πραγματικός γίνεται στην γειτονιά στον χώρο δουλειάς στις λαϊκές συνελεύσεις και στους χώρους μάθησης της νεολαίας (πουντη?)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι φίλε μου. Σήμερα βάλαμε και στα δυτικά αφίσες για την αυριανή εκδήλωση . Η μεγάλη χαρά ήταν όταν σε ένα σημείο βρήκαμε υπολείματα( σαν..απολιθώματα) από την προηγούμενη φορά πριν 2 μήνες που είχαμε αφισοκολήσει σε κείνο το σημείο

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.