Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα συναγωνίστριας

Συναγωνιστές μου.!

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Καλα Χριστουγεννα και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας..!
Ο δρόμος που επιλέξαμε τούτου του Αγώνα θα είναι μακρύς και δύσκολος..και ήδη το συνειδητοποιούμε.Ίσως ελπίζουμε τ΄ανέλπιστα, μα η πίστη τρέφει το αύριο γιατί αυτό το αύριο λέγεται επιβίωση, ζωή και αγάπη για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη κάθε ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του.

Ο εφυσηχασμός μάλλον ειναι μιά λέξη που δεν μας ταιριάζει, αφού έγινε η κινητήρια δύναμη για την πάλη που επιλέξαμε να κάνουμε μέσα απ' αυτό το κίνημα..!
Και είναι το ίδιο αγαπητός και αποδεκτός ο καθ' ενας απο μας, ανεξαρτήτως του μεγέθους της προσφοράς του, μια που οι αντοχές, οι γνώσεις και ο ψυχισμός, διαφέρουν απο άτομο σε άτομο.
Και είναι ΟΚ κι' αυτό. Εξάλλου ο,τι έχει κι΄ο,τι μπορεί δίνει ο καθ'ενας απο μας...!
Εμείς επιλέξαμε να ειμαστε τυχεροί, αφού ο δρόμος μας δεν θα' ναι μοναχικός αλλά συντροφικός, που σημαίνει στήριξη, αλληλεγγύη, φιλικότητα και Αγάπη του ενός για τον άλλον..,στις οποιεσδήποτε κακές στιγμές που θα μας βρούνε.

Το να νοιάζεσαι για το διπλανό σου, σε κάνει μοναδικό άνθρωπο, δεν σε αποξενώνει απο το κοινωνικό σύνολο και σου διατηρεί την επαφή με τον εαυτό σου.

Ευχαριστώ λοιπόν, όσους με σήκωσαν ψηλά τη στιγμή που έπεφτα, και με λόγια ενσυναίσθησης δώσανε ηρεμία στην ψυχή μου...τονίζοντας το ηθικό μου.
Χαίρομαι που υπάρχετε στη ζωή μου, ΟΛΟΙ σας..!
Καλές γιορτές λοιπόν, με Υγεία, Αγάπη, Ενότητα, Κουράγιο και Δύναμη..!!!
Άν κάποια ψυχή με χρειαστεί, θα είμαι εδώ...!!!!
(Παρακαλώ το μήνυμά μου αυτό, να κοινοποιηθεί γιατί απευθύνεται και σε όσους δεν εχουν προσωπικό mail..π.χ. στην Κογια ,την Αθηνά και στις γυναίκες των υπολοίπων...του συντονιστικού...ευχαριστώ)

Με Αγωνιστικούς και Φιλικούς χαιρετισμούς
Εφη

http://youtu.be/C1NHCJ361Gc

http://youtu.be/zJ0Qgpyhotg

http://youtu.be/N-NGweGO3WA

http://youtu.be/SZzDwhsMxHw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.