Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Πλησιάζει η τελική φάση του παιχνιδιού

Toυ Tony Cartalucci για την ιστοσελίδα Prison Planet

Ο εφησυχασμός σκοτώνει. H απάθεια είναι συνενοχή. Kαθώς η ολιγαρχοκίνητη "Αραβική Άνοιξη" πλησιάζει προς το τέλος της, στεκόμαστε στο χείλος ενός κρατήρα, έτοιμοι να αφεθούμε να μας καταπιεί ένα καθεστώς που αναδύεται απειλητικό και αναπόφευκτο, ένα καθεστώς του διεθνούς επιχειρηματικού φασισμού, και της εσφαλμένης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων... Πλησιάζει η έσχατη φάση του παιχνιδιού.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εμείς, οι λαοί, πρέπει να ατσαλωθούμε εναντίον αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας του διεθνούς επιχειρηματικού φασισμού, που απλώνει το θάνατο, την καταστροφή, και την κυριαρχία της, στρατιωτική και οικονομική, σε όλο τον πλανήτη. Οφείλουμε, αφού ακόμη και η επιβίωσή μας εξαρτάται από αυτό, να μποϊκοτάρουμε και να καταργήσουμε εξ ολοκλήρου τα εταιρικά και χρηματοπιστωτικά συμφέροντα που υποκινούν και δραστηριοποιούν αυτή τη σκοτεινή και επεκτατική ατζέντα. Η αυτοκρατορία αυτή γεννήθηκε μέσα από την απάθεια, τη συνενοχή μας, και την άγνοια, και τροφοδοτήθηκε πάλι από εμάς - την ίδια την πηγή της εξουσίας του επιχειρηματικού φασισμού - και μόνο η μαζική δραστηριοποίησή μας, η αντίστασή μας και η πνευματική μας δύναμη θα την φέρει στο τέλος της.

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, με κάθε γουλιά Pepsi που πίνουμε, κάθε μέρα που αποφασίζουμε να πιούμε μια μπίρα, να καταναλώσουμε τον συνηθισμένο μας "άρτο" και να συντονιστούμε στα συνηθισμένα μας "θεάματα", που έχουν ευγενείς χορηγούς τα εταιρικά τραστ, είτε πρόκειται για σύγχρονες αρματοδρομίες είτε για μονομαχίες της εθνικής ομοσπονδίας μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, προωθούμε και επισπεύδουμε τη διαδικασία της αναπόφευκτης και αιώνιας υποδούλωσής μας σε μια δικτατορία της επιστήμης και του επιχειρηματικού φασισμού.
Σήμερα, σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αφού η ανθρωπότητα διαθέτει την τεχνολογία που απαιτείται για να μετατραπεί η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού σε πνευματικά κατώτερα όντα μέσω της μαζικής χορήγησης φαρμακευτικών σκευασμάτων, της τροφικής δηλητηρίασης, των καλλιεργειών μεταλλαγμένων προϊόντων που προκαλούν την αποσύνθεση του σώματος και του πνεύματός μας από μέσα προς τα έξω, και των πολεμικών μεθόδων αποδεκατισμού του πληθυσμού σε μόνιμη βάση. Αυτό δεν αποτελεί απλώς μια πιθανότητα. Είναι μια πραγματικότητα που η παγκόσμια ολιγαρχία σχεδιάζει σχολαστικά εδώ και χρόνια, μέσα από κείμενα, όπως αυτό του βιβλίου "Ecoscience", που έγραψαν οι νυν και πρώην επιστημονικοί σύμβουλοι του Λευκού Οίκου, John Holdren και Paul Ehrlich, όπου ανοιχτά μιλούν για μαζική και ακούσια κατανάλωση φαρμακευτικών ουσιών, που έχουν ως αποτέλεσμα τη βίαια στείρωση του πληθυσμού, τη μείωση του αριθμού μας, ώστε να περιοριστούμε στα πλαίσια αυτού που αποκαλούν "παγκόσμιο καθεστώς", και το εννοούν κυριολεκτικά.



Πλησιάζει η τελική φάση του παιχνιδιού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.