Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το αγωνιστικό παρόν έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζοντας μαζικά τις δύο εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα στις 19 και 20 Δεκεμβρίου για την ανατροπή των σχεδίων του κατοχικού καθεστώτος.

Το πολυπληθές ακροατήριο και των δύο εκδηλώσεων είναι σαφής ένδειξη ότι καθημερινά δυναμώνει και οργανώνεται το ανεξάρτητο λαϊκό μέτωπο της αντίστασης κατά των μνημονιακών μέτρων και των σχεδίων διάλυσης της χώρας από τις δωσιλογικές δυνάμεις.

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος λαϊκή συγκέντρωση με θέμα την διέξοδο για την Ελλάδα από την σημερινή συγκυρία. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και μίλησε ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ., και χαιρέτισε εκπρόσωπος του Συλλόγου Ερευνητών του Δημόκριτου.



Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει εξ αρχής διακηρύξει ότι προκειμένου να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας μας θα χρειαστεί, μεταξύ των άλλων, να εκπονηθεί ένα πρόγραμμα Επιστημονικής Ανασυγκρότησης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργασθεί, αξιοποιώντας τόσο τα ειδικευμένα μέλη του όσο και άλλους επιστήμονες και ερευνητές που μπορούν να συμβάλουν.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε νέα μεγάλη εκδήλωση στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Νέο Φάληρο με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη. Τόσο η ομιλία όσο και η πολύωρη συζήτηση που ακολούθησε μετά την εισήγηση περιστράφηκαν γύρω από το θέμα των προοπτικών για την χώρα και των προτάσεων εξόδου από την σημερινή οικονομική και πολιτική χρεωκοπία.



Είναι πλέον φανερό ότι όλο και περισσότεροι πολίτες συνειδητοποιούν πως ο,τιδήποτε υπάρχει σ’ αυτό τον τόπο παραδίδεται στα παγκόσμια αφεντικά με τον ίδιο τρόπο που κάποτε παραδόθηκε η Ελλάδα στους Ναζί. Το Ε.ΠΑ.Μ. εντείνει τις οργανωτικές του διαδικασίες εν όψει των επερχόμενων ραγδαίων εξελίξεων, αλλά και του μελλοντικού συνεδρίου του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκρότησή του σε μάχιμη πολιτική οργάνωση μέσα από την ευρύτερη δυνατή κοινωνικο-πολιτική συμμαχία του ίδιου του λαού.

Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει σαν σκοπό να πάρει πίσω ό,τι στέρησε από τον Έλληνα εργαζόμενο και την χώρα το καθεστώς της δουλοπαροικίας του χρέους που έχει επιβάλει η τρόϊκα και η ντόπια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία.

Καλούμε όλο τον λαό να συστρατευθεί στους άμεσους στόχους: να μην περάσουν τα χαράτσια, να μην εκποιηθεί η χώρα, να αποτραπεί η δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), για να καταστεί άχρηστη κάθε μνημονιακή σύμβαση και να ανατραπεί η «συμμαχία των προθύμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.