Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους εγκληματίες κατά του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας. Εγκληματείτε μαζί τους.

Οι ηγεσίες των τριών κομμάτων, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ, κατέλυσαν το πολίτευμα, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και ενώ δεν είχαν καμμία τέτοια λαϊκή εντολή, σχημάτισαν παράνομη και αντι-Συνταγματική κυβέρνηση για να εφαρμόσουν μια πολιτική για την οποία όχι μόνο ο λαός δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι ολοφάνερο πως δεν την θέλει και δεν την εγκρίνει.

Μια πολιτική που με όχημα το παράνομο και καταχρηστικό δημόσιο χρέος μας μετατρέπει όλους σε σύγχρονους δουλοπάροικους των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών.

Και όμως οι ηγεσίες αυτών των τριών κομμάτων, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ, επιμένουν να εφαρμόζουν την παράνομη και εξοντωτική πολιτική τους την οποία ο λαός δεν ενέκρινε ΠΟΤΕ, με την παράνομη κυβέρνηση που συγκρότησαν. Κυβέρνηση υποχείριο των τοκογλύφων τραπεζιτών και με διορισμένο τραπεζίτη πρωθυπουργό που ποτέ δεν εκλέξαμε. Και ύπατο αρμοστή έναν επίσης διορισμένο γερμανό υπάλληλο-τοποτηρητή των τοκογλυφικών συμφερόντων. Οι ανόσιοι εγκληματίες.

Λες και την εξουσία την κληρονόμησαν από τον πατέρα τους.

Συνεργοί τους στο ανόσιο έγκλημα της καταπάτησης της λαϊκής κυριαρχίας ο πρόεδρος της “Δημοκρατίας”, ο πρόεδρος της Βουλής, μεγάλος αριθμός βουλευτών που παραβίασαν την λαϊκή εντολή, η ηγεσία της δικαιοσύνης, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και η ηγεσία της αστυνομίας.

Το Σύνταγμα περιμένει ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να το υπερασπιστούμε “με κάθε μέσον”. Από εμάς τους έλληνες πολίτες περιμένει πλέον το Σύνταγμα την υπεράσπισή του. Από τον απλό έλληνα πολίτη. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

Το Σύνταγμά μας, που το κουρέλιασαν.

Οποιος συνήργησε στην κατάλυση του πολιτεύματος και του Συντάγματος, στην καταπάτηση της λαϊκής κυριαρχίας, στον σχηματισμό της παράνομης αυτής κυβέρνησης, και στην εφαρμογή αυτής της εξοντωτικής πολιτικής την οποία ο λαός έχει δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν την εγκρίνει, είναι ένοχος του πιο μεγάλου και του πιο ανόσιου εγκλήματος.

Και μαζί του ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΟΧΟΣ, για τα ίδια ανόσια εγκλήματα,όποιος στηρίζει και υποστηρίζει όλους τους παραπάνω. Διότι την ίδια στιγμή κι αυτός προσβάλλει και καταπατά βαρύτατα την λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα.

Και επειδή η κατάλυση του πολιτεύματος και του Συντάγματος έγινε με τη βία, και συνεχίζει να γίνεται με την βία, δηλαδή με το φόβητρο και την υποστήριξη των οπλισμένων ανδρών των ΜΑΤ καθώς και άλλων οπλισμένων αστυνομικών δυνάμεων, το Σύνταγμα μας δίνει σε όλους εμάς τους πολίτες που πιστεύουμε πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, μας δίνει το δικαίωμα να το υπερασπιστούμε με κάθε μέσον.

Με κάθε μέσον.

Πρέπει να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη τιμωρία
όσοι κατέλυσαν το πολίτευμα και το Σύνταγμα
όσοι είναι υποστηρικτές εκείνων που κατέλυσαν το πολίτευμα και το Σύνταγμα
όσοι στηρίζουν με την βία της εξουσίας και των όπλων αυτή την παράνομη κυβέρνηση.

Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους εγκληματίες κατά του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας

Εγκληματείτε μαζί τους.

Σύνταγμα της Ελλάδας, αρθρο 120, παρ. 4: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.